Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trafik kazasında yaralanan kaymakam ameliyat oldu

Trafik kazasında yaralanan kaymakam ameliyat oldu

Başbakan Binali Yıldırım'ın programına katılmak üzere İzmir'e seyir halindeyken trafik kazası geçiren Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın vücudunda kırıklar tespit edilmesi üzerine Kaymakam Boyacı ameliyata alındı.  Başbakan'ın programına giderken kaza geçirmişti

  • Ege Postası
  • 12.04.2017 - 12:24

Edinilen bilgiye göre, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve şoförü Hakan Parlatan, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının resmi plakalı aracı ile Başbakan Binali Yıldırım'ın programına giderken dün kaza yaparak yaralandı. Kazada diğer aracın şoförü Ömer Ö. (32) hayatını kaybederken, Kaymakam Boyacı ve şoförü Parlatan, hastanede tedavi altına alındı.

İzmir'de feci kaza: Kaymakam hastaneye kaldırıldı

Kazadan sonra Selçuk Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisi tamamlandıktan sonra İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın vücudunda kırıklar meydana geldi. Hastanede kalça kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyata alınan Kaymakam Boyacı, daha sonra odaya alındı. Kaza haberini alan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, vali yardımcıları, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da yaralı kaymakamı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaza sonrası ayrıca Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ile birçok daire amiri, Kaymakam Ayhan Boyacı'yı yalnız bırakmadı.


Kaymakam Ayhan Boyacı'nın durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, şoför Hakan Parlatan da tedavisinin ardından Dokuzeylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu oldu. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.