Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TSK açıkladı: Kuzey Irak vuruldu

TSK açıkladı: Kuzey Irak vuruldu

TSK Irak'ın kuzeyi Avaşin-Basyan ve Hakurk'a hava harekatı yaptı. Harekatta silah mevzii, barınak ve mühimmat depoları imha edildi.

  • Ege Postası
  • 23.09.2017 - 11:32

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede Kuzey Irak’taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK hedeflerine ve Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Kuzey Irak’taki PKK’ya ait silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edilirken Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde 2 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.

KUZEY IRAK’TAKİ PKK HEDEFLERİ VURULDU

Kuzey Irak’taki Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde bulunan PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi. Bölgede saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensupları tarafından kullanılan silah mevzii, barınak ve silah/mühimmat depoları imha edildi.

FARAŞİN YAYLASI’NDA 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Van Gürpınar Faraşin Yaylası bölgesinde devam eden hava destekli operasyon kapsamında birliklere silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen hava harekatı sonucunda 2 silahlı terörist etkisiz hale getirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.