Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turistik kentte ürperten şaka

Turistik kentte ürperten şaka

Foça’nın, yerli ve yabancı turist çeken Değirmenler bölgesinden geçenler, çevresi taşlarla çevrilmiş, tahtadan bir mezar taşında 18 yaşında bir gence ait olduğu görülen mezarla karşılaşıyor. Yapılan araştırmada bazı liseli gençlerin 'Şaka olsun diye' bölgede hayali bir mezar kazdıkları ortaya çıktı. Değirmenler bölgesine gelenler tedirginlik yaşıyor

  • Ege Postası
  • 07.03.2017 - 17:36

EGEPOSTASI – Foça girişinde, Yel Değirmenleri bölgesine bugünlerde yolu düşenler, kısa süre önce kazıldığı anlaşılan mezarla karşılaşıyor.

Denizin görüldüğü tepeden inerken, sağda yer alan Top Dağı üzerindeki Yel Değirmenleri bölgesindeki mezar şaşırtıyor, tedirgin ediyor. Değirmenlere yakın bölgede taşla çevrelenmiş mezarın üzerinde bir tahtadan mezar taşı dikkat çekiyor. Mezar taşında, kabrin "Doğum tarihi 1999, ölüm tarihi 2017” olan E.K.'ye ait olduğu anlaşılıyor. Bölgeden geçenler ve değirmenleri ziyarete gelenler, mezarı gördüklerinde ürküyor. Pek çok Foçalı, mezar ve hikayesiyle ilgili bilgi sahibi olmadıklarını vurguluyor.  

ŞAKAYMIŞ

Egepostası'nın haberi üzerine yapılan araştırmada, ilçedeki bazı muzip gençlerin birbirilerini korkutmak amacıyla hayali bir mezar yaptıkları ortaya çıktı. Yetkililer, gerekli müdahalenin en kısa sürede yapılacağını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.