Dolar 32,4653
%-0.07
Euro 34,7306
%-0.69
Altın 2.435,800
%-0.02
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye’nin en büyüğü 1 yaşında

Türkiye’nin en büyüğü 1 yaşında

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 2 Eylül 2016 tarihinde hizmete açılan Türkiye’nin en büyük sosyal marketi 1 yılı geride bıraktı.

  • Ege Postası
  • 02.09.2017 - 15:18

Nüfusa göre Türkiye’nin en büyük sosyal marketi olma özelliğini taşıyan Kemalpaşa Belediyesi’ne ait sosyal market 1’inci yılını doldurdu. 1 yılda 15 bin aileye hizmet veren sosyal market aracılığı ile vatandaşlara ulaştıklarını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, yardımlaşma ve dayanışmanın bir toplumun gelişmesine vesile olacağını kaydetti. Uğurlu, “2016 yılının Eylül ayında hizmete açtığımız sosyal marketimiz bugün 1 yılını doldurdu. Geriye dönüp baktığımızda sosyal marketimiz kapasitesinin çok çok üstünde vatandaşlarımıza hizmet vermiş. Bunda hep hayırseverlerimizin hem de personellerimizin katkısı bulunmaktadır.  Sayısal verilere baktığımızda gördük ki kuruluşumuz 1 yılda 15 bin aileye hizmet vermiş. Bu hizmeti verirken de bütün ayrıntılar titizlikle incelenmiştir.  Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için gerekli bütün çalışmalar yapılmış olup vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun bu hizmetten yararlandıklarını gönül rahatlığı ile ifade edebiliriz” diye konuştu.

Sadece yatırımlara değil sosyal belediyeciliğe de büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Uğurlu, “Başımızı yastığa koyduğumuzda Kemalpaşa'da herkesin evinde bir tasa çorba kaynadığını bilmek bizleri mutlu ediyor.  Beyaz eşyadan giyime, gıdadan ayakkabıya kadar her türlü sıfır ürünleri tarafımızdan tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız buradan karşılıyorlar. Kart sistemi ile puanlar her ay otomatik olarak kartlara yükleniyor. Vatandaşlarımız da gönül rahatlığı ile ihtiyaçlarını karşılıyorlar” dedi.

Sosyal marketi belediye olarak kendilerinin kurduğunu ancak hayırsever işadamlarının desteği ile faaliyetlerine devam ettiğini kaydeden Başkan Uğurlu, projenin uzun soluklu devam edeceğini ve yardım yapılan aile sayısının daha da artacağını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.