Dolar 32,4964
%0.15
Euro 34,7460
%0.07
Altın 2.479,410
%0.7
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye Yelken Federasyonunda Akdurak dönemi

Türkiye Yelken Federasyonunda Akdurak dönemi

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF)'nun seçimlerinde, Özlem Akdurak en çok oyu alarak başkanlık koltuğuna oturdu. 

  • Ege Postası
  • 05.11.2016 - 17:41

İZMİR - Türkiye Yelken Federasyonu (TYF)'nun 4. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Seçimlerde, mevcut Başkan Mehmet Serhat ile Özlem Akdurak yarıştı. Olağan genel kurulda, 208 delege oy kullandı. Merakla beklenen seçimlerde, 111 delegenin oyunu alan Özlem Akdurak başkan olurken, Serhat Belli 97 oyda kaldı. Seçimi kazanan Akdurak, insan odaklı ve liyakata önem veren bir anlayış ile çalışacaklarını belirterek, bütün delegelere teşekkür etti. Akdurak, "Şu anda kulüplerimizin en büyük sorunu ecrimisil yükü. Biz temiz bir gençlik için uğraşan, sporcu yetiştirmek için çaba harcayan kulüpler olarak cezalandırılıyoruz. Yelken sporunu icra edebilmemiz için denize sıfır alanlarda olmamız gerekiyor; ancak Kıyı Kanunu nedeniyle kulüplerimiz işgalci olarak görünüyor. Kulüplerimizin yıllık ödediği ecrimisil rakamları 40 bin ile 300 bin TL arasında değişiyor. Yılda kulüpler olarak 14 milyon TL ceza ödüyoruz. Bütçelerimizin çoğu cezalara gidiyor. Bazı kulüplerimizi bu mücadelede yitirdik. Biz öncelikle bu sorunun çözümünü sağlayarak yelken sporuna önemli katkı sağlamak istiyoruz” dedi. 


Hesap veren, adil ve her kulübe eşit mesafede duracak bir yönetim anlayışı ile Türk yelken sporuna hizmet edeceklerini ifade eden Akdurak, şöyle devam etti:
"Her kulübe eşit mesafede yaklaşan bir federasyon olacağız. Kulüplerin istek ve taleplerine kulak tıkamayan bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. Biz ekip olarak kulüp odaklı ve proje üreten bir anlayışla hizmet edeceğiz." (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.