Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turşu bidonunda uyuşturucu

Turşu bidonunda uyuşturucu

İzmir’de polis ekiplerince bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde yapılan aramada, narkotik dedektör köpeği Nero’nun tepkisi üzerine, iki adet plastik turşu bidonuna saklanmış 13 adet şeffaf jelatine sarılı 10 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

  • Ege Postası
  • 16.03.2017 - 15:02

İzmir'de bir yolcu otobüsünün bagajında narkotik köpeği ile yapılan aramada, turşu bidonlarının içine gizlenmiş 10 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan bidonların sahibi M.B.'nin üzerinden de 3 gram eroin çıktı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, uygulama noktasında, bir yolcu otobüsünün bagajında narkotik dedektör köpeği 'Nero'nun da katılımıyla kontrol yapıldı. Bagajdaki eşyaları koklayan Nero, iki plastik turşu bidonuna aşırı tepki verdi. Sebze turşusu dolu bidonların içi kontrol edildiğinde ise, 13 şeffaf jelatine sarılı halde toplam 10 kilo esrar ele geçirildi. Yapılan araştırmada, turşu bidonlarının sahibinin farklı bir otobüsle İzmir'e geldiği belirlendi. İzmir Otogarı'nda yapılan takip sonucunda, turşu bidonların sahibi olan M.B. gözaltına alındı. M.B.'nin üst aramasında da 3 gram eroin ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.B. tutuklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.