Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜSİAD'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

TÜSİAD'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOBB ve TÜSİAD'ın 'sessiz kaldığı' yönündeki eleştirilerine Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'ten yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 15.10.2017 - 21:52

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOBB ve TÜSİAD'ın 'sessiz kaldığı' yönündeki eleştirilerine Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'ten yanıt geldi. Bilecik, "365 günün 200 gününde pek çok konuyu dile getiriyoruz. İş dünyasını iyi savunuyoruz" dedi.

CNN Türk'ün haberine göre; Kılıçdaroğlu'nun mesajını okumakta zorlandığını ifade eden Bilecik, şöyle devam etti:

"Tüm Türk iş dünyasını iyi savunduğumuzu düşünüyoruz. Daha iyisi yapılamaz mı yapılabilir. Aksiyonlarımızı da alırız. Ama veriye dayalı olarak bir şey söylüyorsak, mutlaka arkasında analizlerin iyi yapılması gerekir. İnandığımız çok temel bir hedef var. Küresel arenada Türkiye'yi daha güçlü konumda tutmak. TÜSİAD'da 18. başkanım ben. Hiçbir söylem biçiminde farklılaşma yok. Cesareti sorgulayacak hiçbir vaka yok. Biraz başkanlara özgü olarak, bir üslup farkı olabilir. TÜSİAD kendi doğrularından asla ödün vermeden yolculuğuna devem eder."

"İŞ DÜNYASI DAHA CESUR OLMALI"

CHP lideri daha önceki açıklamalarında, hükümetin aldığı kararlara TÜSİAD ve TOBB'un ses çıkarmadığını iddia etmişti. Kılıçdaroğlu o açıklamasında şunları söylemişti:

"İş dünyasının bu kadar etkilenmesinin rağmen sesi çıkmıyor. TOBB seçimini yasakladılar, konuşamadı. TÜSİAD kimseyi ürkütmeden nasıl bir dil kullanacağı arayışında. İş dünyası daha cesur olmalı çünkü kaybedeceği bir şey yok. Zaten her şeyini kaybediyor."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.