Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ucuz duşakabin nerede bulunur'

Ucuz duşakabin nerede bulunur'

Her zaman kaliteyi isteriz, Aldığımız ürünün pahalı olmayıp ucuz olmasını da tabi ki, hem ucuz hem de kaliteli Duşa kabin almak için oldukça araştırma yapmak şart, çünkü aynı kalitede, aynı özellikler ile üretilmiş olan ürünü “A” firması 250 TL Verirken “B” Firması 350TL satıyor.

  • Ege Postası
  • 31.12.2016 - 12:57

Bu nedenle satın almak istediğiniz ürünün özelliklerini mutlaka sorun bu özelliklere göre karşılaştırma yaparak karar verin ki işte o zaman kaliteli ürünü ucuz fiyata alabilesiniz. Duşakabin satışı imaları ve montaj hizmeti sunan firmamızın ürünlerini, fiyatlarını belirtmiş olduğum siteyi ziyaret ederek inceleme yapabilirsiniz. Sitede aradığınız soruya cevap bulamazsanız müşteri hizmetlerimizi arayıp size yardımcı olmasını talep edebilirsiniz.

DUŞAKABİNCİ ADRESLERİ

Bu satıra kadar anlatmış olduğum yazıyı okuduysanız demek ki hala aradığınızı bulamadınız demektir. Bu nedenle size firmamızın satışını yapmakta olduğu birkaç kampanyalı ürün tavsiyesinde bulunup firmamıza en kolay nasıl ulaşabileceğinizin tarifini yapayım.  Kampanyalı olan Mika camlı olan duşakabin modelleridir. Bu ürünler 2 yıl garantili olsada genellikle 5-10 yıl süre dayanıklı olmakta hatta bazı kabin yenilemek isteyen müşterilerimizin evinde 15-16 senedir kullanıyorum diyenlerle de karşılaştığımız oluyor. Bu belirttiğim size olan tavsiyemizdi şimdi de firmamıza en kolay ulaşmanız için 0212 504 91 47 telefondan müşteri hizmetlerini arayıp internet sitemizde beğenmiş olduğunuz ürünün siparişini evinizden ayrılmadan kolayca verebileceğinizi size hatırlatıyım ve adres bilgileriniz aktarıyım. Kocatepe mah 50yıl cad 36. Sk no 20 Bayrampaşa İstanbul. Bu adreste firmamızın üretim yeri bulunmaktadır, siparişlerinizi ister buraya gelip yüzyüze görüşüp iletebilir isterseniz de telefondan iletebilirsiniz.

Hizmetlerimiz 

  • Firmamız İstanbul içi Avrupa yakasında bulunan tüm ilçelere ücretsiz ölçü keşif servisi yapmaktadır.
  • Siparişinizi internet sitemizden online verebilir ödemeyi de online yapabilirsiniz.
  • Whasapp’dan resim gönderip anında fiyat bilgisi alabilirsiniz.
  • Siparişinizin ödemesini ürün montajında kapıda nakit veya kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Konuyu daha çok uzatmadan kesiyim üstte belirttiğim ek hizmetlerimizin dışında bir firmanın müşterisini memnun etmek için tüm hizmetleri firmamız sizlere sağlamaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için sizlere web sitesine bekliyoruz. Sağlıklı ve mutlu yaşam dileğimizle

NOKTA DUŞAKABİN DUŞ VE KÜVET KABİNLERİ “ İDEALİNİZDEKİ BANYO KEYFİ”  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.