Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
UEFA’dan Bornova Stadı’na bir kez daha tam not

UEFA’dan Bornova Stadı’na bir kez daha tam not

Ülkemizi UEFA Gençlik Ligi’nde temsil eden Altınordu U19 takımı Çek Cumhuriyeti ekibi Sparta Prag’dan sonra Atletico Madrid takımıyla da Bornova Stadı’nda karşılaştı. İkinci kez uluslararası bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı

  • Ege Postası
  • 09.02.2017 - 13:48

Bornova Stadı, TFF 1. Lig maçlarının yanısıra uluslararası karşılaşmalara da başarıyla ev sahipliği yapıyor. Ülkemizi UEFA Gençlik Ligi’nde temsil eden Altınordu U19 takımı Çek Cumhuriyeti ekibi Sparta Prag’dan sonra Atletico Madrid takımıyla da Bornova Stadı’nda karşılaştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in de taraftarları yalnız bırakmadığı karşılaşmada 6500 kişilik stat tamamen doldu. Altınordulu gençlerin seyircilerden sık sık yoğun alkış alan iyi mücadalesine rağmen maçı 2-0’lık skorla Atletico Madrid takımı kazandı. UEFA yetkilleri ise 379 kriteri yerine getiren Bornova Stadı’na bir kez daha tam not verdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Anadolu’da futbolun ilk oynandığı yer olan Bornova’nın tarihi günler yaşadığını belirterek, “İzmir takımlarına ve onların uluslararası düzeydeki maçlarına ev sahipliği yapmak bize gurur veriyor. Stadımızı dolduran tüm taraftarlara teşekkür ediyoruz.Büyükşehir Belediyemizle birlikte kentimize kazandırdığımız stadımızla İzmir futboluna katkı koymaya devam edeceğiz. Bornova Stadımızda yaşanan tarihi tecrübeler İzmir ve Türk futbolu için çok önemli” dedi. 

Kapasite artışı müjdesi

Bornova Stadı’nın kapasitesini 11.500’e çıkaracak projeye önemüzdeki günlerde başlayacakları müjdesini de veren Başkan Atila şu bilgileri verdi: “Bornova Stadımızda geçen 4 aylık sürede çok önemli maçlar oynandı. Takımlarımız burada seyirci desteğini çok daha etkili bir şekilde yaşadı. Bu yıl içinde seyirce kapasitesini neredeyse iki katına çıkaracağız. Böylece takımlarımaza olan destek katlanarak artmış olacak. Bu stadımızda çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.