Dolar 32,3638
%0.14
Euro 34,9517
%-0.32
Altın 2.326,250
%0.25
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uğurlu'dan kulüplere 'birleşin' çağrısı

Uğurlu'dan kulüplere 'birleşin' çağrısı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede bulunan amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek güç birlikteliği yapmaları çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 07.04.2017 - 10:54

Kemalpaşa’da bulunan ve Kulüpler Birliği adı altında toplanan amatör spor kulüpleri Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katıldılar. Toplantı’da ilk olarak kulüp başkanlarının sıkıntılarını dinleyerek not alan başkan Arif Uğurlu, belediye olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini kaydetti.

Uğurlu konuşmasında şunları söyledi:

“Daha önce kulüplerimiz ile birkaç defa bir araya gelmiş belediye olarak bazı tavsiye ve önerilerde bulunmuştuk. Bugün arkadaşlarımız ne durumdalar, neler yaptılar diye istişare etmek için toplandık. Biliyoruz ki Kemalpaşa’da yaşayan gençlerimize sahip çıkabileceğimiz en önemli enstrümanlarımızdan biri olan bu kulüplerimiz ile gençlerimiz arasında nasıl bir bağ kurabiliriz diye bir araya geldik. Bu anlamda belediye olarak acil yapmamız gerekenler nelerdir, ne yapabiliriz diye arkadaşlarımızla böyle bir toplantıda bir araya geldik.”

“BÜYÜK BİR KULÜBÜN ALTINDA ORGANİZE OLMALISINIZ”

Belediye Başkanı seçildiği gün çok farklı duygularla hareket ettiğini ancak düşüncelerini faaliyete geçirme noktasında uygun bir ortam oluşturulamadığını sözlerine ekleyen Uğurlu, “geçmişte yaşanan sıkıntılardan ötürü şuan bütün kulüplere eşit mesafede duruyoruz. Biz uzlaşı olmadığı hiçbir şeyin içerisinde olmayacağız. Benim gönlümden geçen bir büyük kulübün altında organize olmamızdır. Eğer böyle bur ortam oluşursa belediye olarak yapmış olduğumuz spor tesislerini ilçemizde ki bütün spor kulüplerinin hizmetine sunabiliriz. Bunun için burada yapmış olduğumuz istişare toplantısı bizim açımızdan son derece önemlidir. Ciddi potansiyelimiz var ne yapacaksak kendi aramızda yapıp sıkıntılarımızın üstesinden gelebiliriz. Parçalanırsak güçlü olamayız. Çatımızı oluşturmamız lazım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kulüpler Birliği ve Ulucak Spor Kulübü Başkanı Hasan Tekin ile bazı kulüp başkanları tarafından Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve Başkan Yardımcıları Mehmet Türkmen ve Bülent Aksakal’a forma hediye edildi.

Toplantı kulüp başkanlarının kendi aralarında istişare edip karara bağlanmasının ardından tekrar toplanılmak üzere sona ererken toplantıya, Ulucak, Kemalpaşa, Esnaf gücü, Sütçüler, Sinancılar, Acar, Armutlu, Ansızca, Parsa ve Yiğitler Spor Kulübü Başkan ve yöneticileri katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.