Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ülke şokta! Çocuk yuvasında patlama

Ülke şokta! Çocuk yuvasında patlama

Çin'de bir çocuk yuvasının yakınların patlama gerçekleşti. Patlamada 7 kişinin öldüğü, 59 kişinin yaralandığı ifade edildi. Reuters, 9 kişinin ağır yaralı olduğunu ifade etti. Olayın terör saldırısı mı yoksa bir kaza mı olduğu henüz bilinmiyor.

  • Ege Postası
  • 15.06.2017 - 15:02

Çin'in doğusunda Fengxian kasabasında bir çocuk yuvası yakınlarında patlama meydana geldi. Saldırıda 7 kişinin öldüğü belirtildi. Yerel polis çocukların da aralarında bulunduğu bir çok kişinin yaralandığını bildirdi. 
AFP'nin haberine göre Fengxian polis merkezi olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ÇOCUKLARINI YUVADAN ALIYORLARDI

Saldırının gerçekleştiği anda birçok kişinin çocuklarını almak için yuvaya gittikleri ifade edildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, çok sayıda kadın ve çocuğun kanlar içinde yerde yattığı görülüyor. 

PATLAMANIN SEBEBİ BELİRSİZ

Çin basınına konuşan bazı görgü tanıkları patlamaya yakınlardaki seyyar satıcı tezgahlarında bulunan tüpün neden olmuş olabileceğini söyledi. Ancak Çin zaman zaman anaokullarına yapılan saldırılarla gündeme geliyor. Komşularına ya da toplumun geneline kızgın olan kimi Çinliler intikam amacıyla anaokullarına saldırılar düzenleyebiliyor. Ancak anaokulu saldırılarının çoğu bıçak ya da balta gibi kesici aletlerle yapılıyor. Çin hükümeti ateşli silahların temininde sıkı düzenlemeler uyguluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.