Dolar 32,5547
%0.21
Euro 34,9466
%-0.07
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar: Akşener ile her gün görüşüyorum

Ulupınar: Akşener ile her gün görüşüyorum

Son günlerde adı Akşener'in yeni partisinin İzmir il başkanı olacağı yönündeki iddialarla gündeme gelen ve halen AK Parti üyesi olan Yıldırım Ulupınar Meral Akşener ile her gün görüştüğünü belirterek, kendisine il başkanlığı için henüz bir teklif gelmediğini ancak gelince düşüneceğini açıklayarak başkanlığa yeşil ışık yaktı.  Ulupınar Egepostası'na konuştu:

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 10:34

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Meral Akşener ve ekibinin kuruluş çalışmalarını sürdürdüğü yeni partinin İzmir il başkanlığı için adı geçen deneyimli siyasetçi Yıldırım Ulupınar, Akşener ile her gün görüştüğünü doğrulayarak, henüz kendisine gelen bir teklif olmadığını söyledi. 

ULUPINAR İSMİ TARTIŞMA YARATTI 

Bir dönem DYP'den İzmir milletvekilliği, DP İzmir İl Başkanlığı görevi yaptıktan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) geçen Yıldırım Ulupınar ismi Akşener ile birlikte hareket eden yeni oluşum üyeleri arasında tartışma yarattı. 

AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ DOĞRULADI 

İzmir'de önceki gün gerçekleşen geniş katılımlı toplantıda adı gündeme gelen Yıldırım Ulupınar'a tepki yoğun oldu. Meral Akşener ekibinin toplantısına katılanlar, halen AK Parti üyesi olan bir ismin tepeden inme bir mantıkla il başkanı yapılmasına tabanın da tepki göstereceği uyarısında bulunurken, Egepostası'na konuşan Yıldırım Ulupınar, Meral Akşener'in kendisiyle görüştüğünü doğruladı. 

TEKLİF GELİNCE DÜŞÜNÜRÜM 

Ulupınar, kendisine henüz il başkanlığı teklifi gelmediğini, ancak teklif gelirse düşüneceğini dile getirerek, "Meral hanımla hergün görüşüyorum. Böyle birşey olduğunda açıklama yaparım. Şu anda böyle birşey yok. Teklif gelince düşünürüm" dedi. 

8-10 KİŞİLİK GRUP VAR, ONLAR DA İYİ GÜRÜLTÜ YAPAR 

Seveni kadar sevmeyeni de olabileceğini vurgulayan Yıldırım Ulupınar, adına tepki koyanları kast ederek, "8-10 kişilik bir grup vardır, o grup olumlu karşılamaz. Sevenim çoktur, sevmeyenim iki elin parmağını geçmez. O iki elin parmağını geçmeyen insanlar da iyi gürültü yaparlar. Şimdilik bu kadar söyleyeceğim" diye konuştu. 

AKŞENER EKİBİ İZMİR'DE TOPLANTI YAPMIŞTI 

Akşener ekibinin önceki gün Bornova'da gerçekleşen geniş katılımlı toplantısına, İzmir siyasetinin tanınmış isimlerinden Murat Taşer, Mehmet Toptaş, Mesut Mercan, Ömer Aslan, Faruk Özmen, görevden alınan MHP Torbalı İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu, Yusuf Aslan, istifa eden Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Sedat Turman, Halis Devecioğlu, Reha Atakan ile delegeler, imza veren üst kurul delegeleri ve görevden alınan MHP’nin eski ilçe başkanları katıldı.

ROZETİNİ BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM TAKMIŞTI 

AK Parti'ye geçiş töreninde rozetini Başbakan Binali Yıldırım'ın taktığı Yıldırım Ulupınar, o dönem yaptığı açıklamada, Yıldırım'a olan sevgisini, "Başbakanın hastasıyım" sözleriyle dile getirmişti. 

BEN YÜREKTEN AK PARTİLİYİM 

Ulupınar, yürekten AK Partili olduğunu da belirterek,  

"Vicdanen çok rahatım. Binali Bey bana, ‘Narlıdere’de seni düşünüyorum’ dedi. Ben de kendisine, ‘Bununla ilgili pazarlık yapmam. Değerlendirmeyi size bırakıyorum’ dedim. Ancak Karabağlar’da faydalı olacağımı ifade ettim. Ben yürekten AK Partiliyim ve partimin başarısı için mücadele edeceğim. Başbakanın hastasıyım" demişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.