Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üniversitedeki 8 Mart etkinliğine bıçaklı saldırı

Üniversitedeki 8 Mart etkinliğine bıçaklı saldırı

Bilgi Üniversitesi'nde öğrencilerin düzenlediği 8 Mart etkinliğinde, dışarıdan geldiği belirtilen bir grup bıçaklı saldırıda bulundu. Yaşanan olayda yüzüne tekme atılan bir kız öğrenci yaralandı. Saldırı sonrasında okula çağrılan polis ekipleri 6 kişiyi gözaltına aldı.

  • Ege Postası
  • 08.03.2017 - 15:10

Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsün'de kadınların 8 Mart etkinliğine turnikelerden atlayarak içeriye giren 30-40 kişi olduğu öğrenilen grup saldırdı. Yaşanan olayda bir kız öğrenci yaralandı. Saldırı sonrasında okula çağırılan polis ekipleri 6 kişiyi gözaltına aldı.

Saldırının ardından öğrenciler olaya tepki gösterdi. Yönetime de tepkilerini gösteren öğrenciler, daha önce de benzer şeyler yaşandığını ama güvenlik önlemi alınmadığını söylediler. Öğrenciler saldırı anına ilişkin videoları da sosyal medyadan paylaştılar.

Çıkan arbedede yüzüne tekme gelen Medya ve İletişim Sistemleri 4’üncü sınıf öğrencisi İrem Esmer, sağ gözünden yaralandı. Yüzüne tekme gelen öğrencinin gözü morarırken kaşında açılma oldu. Yaralı öğrenci Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

"OKUL ÖĞRENCİSİ OLMAYAN BİR GRUP SALDIRDI"

Tedavisinin ardından hastaneden ayrılan İrem Esmer; "Bugün Bilgi Üniversitesi’nde 8 Mart etkinliğimiz vardı. 20 kişilik bir grup gördük. Masamız vardı. Masamızı devirdiler. Tekbir getirerek bize saldırdılar. Yaşanan kargaşada ben yere düştüm. Yüzüme tekme geldi. Her sene yaptığımız gibi bu sene de standımızı açmıştık. 8 Mart’ı kutlarken bir anda böyle bir şeyle karşılaştık. Okul öğrencisi olmayan grup turnikelerden atlayarak içeri girmiş. Yüzleri kapalıydı" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.