Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü doktor Köstem hakkında CHP'de  flaş adım

Ünlü doktor Köstem hakkında CHP'de flaş adım

CHP'den Buca ve Büyükşehir Meclis Üyeliği yapan, 2015 yılında da partiden istifa ettiğini sosyal medya aracılığıyla duyuran ünlü doktor Levent Köstem hakkında sürpriz bir şekilde disiplin hamlesi yapıldı. Ünlü doktor 2 yıl önce CHP'den istifa etmişti ama...

  • Ege Postası
  • 31.05.2017 - 09:13

EGE POSTASI - 2015 yılında CHP'den istifa ettiğini sosyal medya aracılığıyla duyuran ünlü doktor, Buca ve Büyükşehir Belediyesi CHP'li eski Meclis Üyesi Levent Köstem hakkında disiplin hamlesi yapıldı.

Ünlü doktor CHP'den istifa etti!

Karşıyaka’da  "Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın" Karşıyaka Belediyesi tarafından yıkılarak  yeniden yapılacak olmasına ilişkin Facebook üzerinden tepki gösteren Köstem, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı hedef almıştı. Köstem konu üzerinden il başkanı ve ilçe başkanları için de " Bu anıtı yıkmalarına o kadar üzüldüm ki ve o kadar kızgınım ki anlatamam. Salak herifler. İl ve ilçe başkanları da bön bön bakıyorlar sanki İzmir de değiller" ifadelerini kullanmıştı.

CHP ÜYESİ GÖZÜKÜYOR

Köstem'in 2015 yılındaki istifasının İl başkanlığı ve Genel Merkez tarafından işleme konmadığını tespit eden CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Buca İlçe Başkanlığı'na yazı yazdı. Yıldırım, halen CHP üyesi gözüken Köstem hakkında disiplin işlemi başlatılmasını CHP Buca İlçe Başkanlığı'ndan talep etti. 

ALIN SİZİN OLSUN

CHP Buca ve Büyükşehir Belediyesi CHP'li eski Meclis Üyesi Levent Köstem, 2015 yılında partisinden istifa etmişti. Köstem istifasını  sosyal medyadan "Delege pazarlıkları, delege ağalıkları, işten çıkarma tehditleri baskı ve şantajla bu partiyi büyütmeye çalışıyorlar. Alın, küçük olsun sizin olsun" ifadelerini kullanarak duyurmuştu.

YAPRAK DA DİSİPLİNE GÖNDERİLDİ

Öte yandan, CHP Bornova İlçe Başkanlığı partiyi sosyal medyada eleştirdiği gerekçesiyle Makedonya Göçmenleri Birleştirme Dayanışma Kültür Derneği Başkanı ve CHP Bornova Delegesi Şaban Yaprak hakkında disiplin süreci başlattı. Yaprak'ın kesin ihracı istendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.