Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü oyuncular 'Kredi' ile İzmir'de

Ünlü oyuncular 'Kredi' ile İzmir'de

Uzun bir aradan sonra tiyatro sahnelerine dönen usta oyuncu Güven Kıraç ile başarılı oyuncu Emre Karayel'in performanslarıyla göz doldurduğu, eğlencesi bol 'Kredi' isimli oyun 15 ve 16 Şubat'ta İzmirli tiyatroseverlerle buluşacak.

  • Ege Postası
  • 11.02.2016 - 12:56
Türkiye'nin en köklü özel tiyatrolarından Ankara Sanat Tiyatrosu ve AYSA Prodüksiyon'un birlikte sahneye koyduğu 'Kredi', toplumsal borç batağıyla çevrelenmiş, özgün, dinamik, çılgınca olaylarla bezeli bir komedi sunuyor. Ünlü İspanyol oyun yazarı Jordi Galceran'in kaleme aldığı, Türkçe çevirisini Deniz Yıldız'ın yaptığı Kredi oyunu; turnesine İzmir'de devam ediyor. Başrollerini ünlü oyuncular Güven Kıraç ve Emre Karayel'in paylaştığı oyunun yönetmen koltuğunda ise İskender Altın oturuyor.

İspanya'da ekonomik kriz ilk sinyallerini vermeye başladığında Jordi Galceran tarafından kaleme alınan 'Kredi'; bankaların kredileri kimlere verdiğini, verilen bu kredilerin yarattığı borçlanmanın, bireyden başlayarak aileyi ve toplumu saran bir tefecilik problemine dönüşüp dönüşmediğini sorguluyor. Kredi almak için gereken teminatın ne olduğu, teminat için sadece bir 'söz'ün yeterli olup olmadığı gibi sorulara da yanıt arayan oyun; izleyicisine toplumsal borç batağıyla çevrelenmiş, özgün, dinamik, çılgınca olaylarla bezeli bir komedi sunuyor. 

Kredi oyunu 15 Şubat Pazartesi ve 16 Şubat Salı günü saat 20.30'da İzmir Sabancı Kültür Sarayı'nda sahnelenecek. Oyunun biletleri; Biletix'ten ve İzmir Sabancı Kültür Sarayı gişesinden temin edilebilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.