Dolar 32,5895
%0.35
Euro 34,8030
%0.2
Altın 2.499,300
%0.6
Bist-100 9.453,00
%-0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üretici Kadınlardan 14 Şubat Kermesi

Üretici Kadınlardan 14 Şubat Kermesi

Karşıyaka Belediyesi tarafından kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda daha aktif rol almasını sağlamak amacıyla kurulan ‘Üretici Kadın Kooperatifi’, Sevgililer Günü kermesi açtı. Kadınların el emeği göz nuru ürünleri, 10-14 Şubat tarihleri arasında Karşıyakalılarla buluşacak.

  • Ege Postası
  • 12.02.2017 - 10:48

Karşıyaka Belediyesi’nin kurduğu Üretici Kadın Kooperatifi’nde hazırlanan el emeği eşyalar, Çarşı girişindeki Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda Sevgililer Günü Kermesi’nde Karşıyakalıların beğenisine sunuldu. 10-14 Şubat arasında açık kalacak olan kermeste, iki yüze yakın kadın, belediye tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda takı, otantik elbise, çanta, sabun, tablo, çeşitli süs eşyaları, keçe ve örgü ürünlerini satışa sunuyor.

El Emeği Kazanca Dönüşüyor

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kermeste, Karşıyakalılar el emeği göz nuru eşyaları uygun fiyatlarla satın alma fırsatı buluyor. Kooperatif üyesi kadınlar da el emeklerini kazanca dönüştürme imkanı yakalıyor. Kermes 14 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek. 

“Herkesi Bekliyoruz”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Üreterek aile ekonomilerine katkı sağlayan, dayanışma ve birlik örneği sergileyen kadınlarımızı kutluyorum. Hem kooperatifimize destek olmak hem de kaliteli ve hesaplı alışveriş yapmak için herkesi kermesimize bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.