Dolar 32,5910
%0.36
Euro 34,8187
%0.25
Altın 2.497,710
%0.53
Bist-100 9.446,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla’da kıyı ve deniz temizliği yapıldı

Urla’da kıyı ve deniz temizliği yapıldı

Her yıl yaklaşık 105 ülkede eş zamanlı olarak yapılan "Dünya Çevre Günü" kapsamında gerçekleştirilen “Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Etkinliği” Urla’da yapıldı. Dün İskele Liman'da başlayan temizlik bugün de Çeşmealtı Sahili'nin temizliği ile son buldu.

  • Ege Postası
  • 04.06.2017 - 11:09

Urla Belediyesi, Urla Kent Konseyi, TURMEPA, Denit Ticaret Odası, Ege Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu, SS. Çeşmealtı Güzelleştirme Derneği, SS. Çeşmealtı Su Ürünleri Kooperatifi iş birliğiyle, deniz kirliliğinin zararlarını anlatmak ve bir farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan kıyı ve deniz temizliğinde, gönüllüler ve öğrenciler Urla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla denizlere atılan, dalgalarla kıyılara vuran ve kumsalda bulunan çöpleri temizledi. İki gündür gerçekleşen temizliğin sonunda ise yaklaşık 650 kilo katı atık çıktı.

Sosyal sorumluluk ve çevreye olan duyarlılığı arttırmak amacıyla yapılan temizlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Böyle duyarlı insanları burada görmek, çocuklarla bu etkinliği gerçekleştirmek çok güzel. Urla çok güzel ve özel bir yerdir. Üç tarafımız denizlerle çevrilidir. Denizlerimiz bizler için çok önemlidir. Temizlemekten öte kirletmemek gerekir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.