Dolar 32,5604
%0.04
Euro 34,8899
%0.07
Altın 2.428,950
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'da Tanju Okan beste yarışması için geri sayım

Urla'da Tanju Okan beste yarışması için geri sayım

Urla Belediyesi, güçlü ve huzur veren sesi ile Türk Pop müziğinin dev isimlerinden biri olan Tanju Okan adına beste yarışması düzenliyor. “Egenin Cennetisin Sen Urla’m” sözleriyle Urla’ya duyduğu sevgiyi dile getiren Türk tarihinin gelmiş geçmiş en büyük seslerinden biri olan Tanju Okan için besteler Urla’da yarışacak.

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 12:05
Urla Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Ana Sanat Dalı Başkanlığı işbirliğiyle ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü’nün  medya sponsorluğunda  “1.Tanju OKAN Pop Müzik Beste Yarışması – 2016” için geri sayım başladı.  

SON BAŞVURU TARİHİ 8 NİSAN
Urla Kaymakamlığı desteğiyle bu yıl ilki gerçekleşecek olan yarışmanın son başvuru tarihi 8 Nisan 2016 olarak belirlendi. TRT Türk Pop Müziği Repertuarı’nı geliştirmek, bestecileri ve söz yazarlarını nitelikli yeni eserler vermeye teşvik etmek, eserlerinin tanıtılmasına katkıda bulunmak ve yeni bestecilerin yetişmesini sağlamak, üniversite gençliğini müzik alanında çalışmaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen yarışmanın finali tarihi ise 21 Mayıs 2016 tarihinde olacak.   

Yarışmaya katılım şartları şöyle: Eserlerin tamamen pop müzik anlayışı ve tarzında bestelenmesi, eserlerin süresinin 4.30 dakikayı geçmemesi ve yarışmaya katılacak eserlerin daha önce hiçbir yerde plak, kaset, CD ve benzeri şekilde ayrıca dijital ortamda yayınlanmamış olması, ayrıca benzeri yarışmalarda ödül veya mansiyon almamış olması gerekmektedir.

Yarışmaya katılmak isteyen besteciler, başvuruyla ilgili detaylı bilgileri [email protected], www.urla.bel.tr adreslerinden veya Yarışma Büro Sekreterliği - Urla  Belediye Başkanlığı/Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden öğrenebilirler. İletişim: 0(232)754 10 88  (İç Hat: 140-128)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.