Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urlalı kadınlar haklarını öğrenecek

Urlalı kadınlar haklarını öğrenecek

Kadına yönelik şiddet ve istismarı önlemek için eğitimler düzenleyen Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı ile kadınlara farkındalık yaratacak.

  • Ege Postası
  • 15.01.2017 - 10:26

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Kadının İnsan Hakları Derneği işbirliği ile düzenlenen Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı (KİHEP)’nda kursiyer ile bir araya geldi.

HAKLARINIZ KONUSUNDA BİLİNÇLİ OLUN

Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün hizmetlerini anlatan Uyar: “Kadınların siyasal ve sosyal hayatta daha güçlü olmaları bizler için çok önemli. Düzenlediğimiz eğitim programları ile kadınlarımızın güçlerine güç kattıklarını görmek beni çok mutlu ediyor. İstiyoruz ki hakkınızı hukukunuzu öğrenin. İstiyoruz ki haklarınız konusunda bilinçli olun. Sizlerin her zaman yanındayım. Tecrübelerimi paylaşmaya hazırım” diye konuştu.

18 haftalık program kapsamında kursiyerler, kadının insan hakları ve anayasal kazanımlar konuları hakkında bilgilendirilecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.