Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uyar'dan köy köy 'Hayır' turu

Uyar'dan köy köy 'Hayır' turu

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, günlük belediye çalışmalarının yanısıra ilçe merkezi ve mahalleye dönüşen köylere de  tek tek giderek yaklaşan referanduma ilişkin görüşlerini paylaşıyor.

  • Ege Postası
  • 06.04.2017 - 10:47

Bugüne dek yüzlerce kilometrelik yol yaparak düşüncelerini paylaşan Başkan Uyar, “Referandumda halkımızın özellikle sandığa giderek, kendi kaderine etki edecek oyunu kullanması çok önemli” dedi.

Başkan Sibel Uyar, son olarak Urla Sanayi Sitesi esnafını tek tek dolaştı. Esnafın özellikle son dönemde ekonomideki gelişmeler ile birlikte ayakta kalmak için büyük bir mücadele verdiğini söyleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, referandumda oy kullanma hakkını elde eden gençler de dahil, “Kendi kaderini tayin etme hakkını” kullanmasını istedi. 

“BU MEMLEKET BİZİM"

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, 16 Nisan’a kadar devam edeceği gezilerinde Kabalak, Zeytinler, Balıklıova, Barbaros, İçmeler, Kuşçular köy ve mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin Mustafa Kemal Atatürk ve milletin topyekün mücadelesi ile kurulduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

“Bu memleket büyük zorluklar ve mücadeleler ile bağımsızlığına kavuştu. Daha sonra da gerçekleşen devrimlerle, çağdaş uygarlık seviyesine geldi. Atatürk’ün başlattığı ve bugüne gelen kazanımlarımızdan ödün vermememiz gerektiğini halkımızın çok iyi  bildiğine tanığız. Dolayısıyla ülkedeki referandum sonucunun da HAYIR’lı olması konusunda görüşler büyük bir ağırlık kazanıyor.” 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.