Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uzakrota ile seyahat gelişmelerini yakından takip edin!

Uzakrota ile seyahat gelişmelerini yakından takip edin!

Seyahat çatısı altındaki tüm gelişmeleri bir arada sunan Uzakrota, tatil yapmayı sevenlerin vazgeçilmez durağı oluyor

  • Ege Postası
  • 14.08.2017 - 16:50

Dünyadaki anlık gelişen seyahat olaylarını ve pazarlama önerilerini bir arada karşınıza sunan platformda eğlenirken öğrenebileceksiniz. 2010 yılında kurulan siteye üye olarak gelişmeleri daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz. işlevi gören siteden pek çok yönden faydalanabileceksiniz.

En'leri Okuyun ve Kendinizi Şaşırtın!

Online platformun en ilginç yanlarından bir tanesi de dünya üzerindeki EN'leri kullanıcılarına sunması. Yani sitenin EN'ler kısmına girdiğinizde dünyadaki en pahalı pasaportlardan en tarihi tren hatlarına kadar pek çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.Hatta Sosyal Medya'nın yaygınlık gösterdiği şu son yıllarda Facebook üzerinden bildirim yapılan yerleri, İntagram'da en sık fotoğraf paylaşılan tatil rotalarını daha toplu olarak inceleyebilirsiniz. Böylelikle bilgi dağarcığınızı genişletirken diğer yandan da kendinizi şaşırtabileceksiniz.

En Güncel Seyahat Haberleri Bir Arada!

Günümüzde dünya çapında her gün pek çok güncel seyahat gelişmesi yaşanıyor. Ancak bu gibi gelişmelerin hepsini takip etmek oldukça zor. O nedenle Uzakrota sizler için tüm gelişmeleri bir arada topluyor. Üstelik seyahat önerilerinden tutunda seyahat ürünlerine kadar pek çok gelişmeler de bilginize sunuluyor. Uber, TripAdsivor, TÜRSAB ve TravelBank gibi daha pek çok kuruluş hakkında güncel haberlere ulaşabilmeniz mümkün.

Seyahat Adına Sunulan Seçkin Hizmetler

Köklü deneyimleri ile her geçen gün daha başarılı işlere imza atan Uzakrota, sunduğu hizmetleri ile kullanıcılarını memnun ediyor. Blogger organizasyonları, içerik üretimi, seyahat rotası oluşturma be sosyal medya yönetimi kurumsal çatısı altında sunulan hizmetlere örnek oluşturuyor.

Uzakrota, Travel Summit etkinliği ile her yıl daha üstün çalışmalar yapmaya özen gösteriyor.  2017 yılının 17 kasım tarihinde gerçekleştirilmesi beklenilen organizasyonun zirvesinde otel rezervasyon, girişim ve teknoloji gibi farklı konseptler yer alıyor. 4 ayrı salonda yapılması planlanan etkinliğe; otel, acente, teknoloji ve ajans gibi farklı alanlardaki profesyonel şirketlerin katılması bekleniyor.

Cazip fiyatlı destinasyon noktaları, konserler, çılgın festivaller, lüks konaklama seçenekleri için vazgeçilmez durağınızı Uzakrota yapmaya ne dersini? Gerek sektörel gerekse pazarlama alanında pek çok deneyim elde edebileceksiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.