Dolar 32,4210
%-0.2
Euro 34,7472
%-0.64
Altın 2.441,820
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vahşetin sanıkları yakalandı

Vahşetin sanıkları yakalandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir evde öldürüldükten sonra cesedi naylon poşete sarılan 25 yaşındaki kadının katil zanlıları operasyonla yakalandı.  Eski sevgiliden kan donduran ifade

  • Ege Postası
  • 25.03.2017 - 12:58

İzmir'in Çiğli ilçesinde, öldürüldükten sonra cesedi naylon poşete sarılı halde bulunan 25 yaşındaki Funda Gülmez cinayetiyle bağlantılı olduğu belirlenen 4 kişi yakalandı. Cinayeti, genç kızın erkek arkadaşı Ü.Ş.'nin kıskançlık yüzünden işlediği belirtildi. 

Funda Gülmez'den haber alamayan yakınları, geçen 21 Mart'ta Yakakent Mahallesi 8087/13 sokakta bulunan apartmanın 8'inci katındaki evine gitti. Eve giren yakınları, genç kızın naylon poşete sarılmış cesedini buldu. İzmir Emniyeti Cinayet Bürosu ekipleri, bıçaklanıp öldürülen ve naylon poşete sarılan Funda Gülmez'i kimin öldürdüğünü belirleyip yakalamak için çalışma yaptı.  

Polis, genç kızın erkek arkadaşı 24 yaşındaki Ü.Ş.'nin Konak ilçesindeki Hatay semtinde saklandığı evi tespit etti. Düzenlenen operasyonla Ü.Ş. ve arkadaşı 27 yaşındaki İ.Ö. gözaltına alındı. Olayla ilgili G.K ve M.K. da yakalandı. Cinayet zanlısı Ü.Ş.'nin ifadesinde cinayeti 'kıskançlık' yüzünden çıkan tartışma sırasında işlediğini anlattığı öğrenildi.

'ESKİ SEVGİLİSİYLE İLİŞKİSİ SÜRÜYORDU'

Cinayeti doğum gününde işlediği ortaya çıkan ve Konak'ta bir arkadaşının evinde yakalanan zanlı Ü.Ş.,emniyetteki ifadesinde "Bana 'kardeşim' diye bahsettiği daha önceki sevgilisi ile ilişkisini sürdürdüğü ortaya çıktı. Ben de cinnet getirerek önce darp ettim, sonrasında ise bıçakladım" dedi. Geceleri bir eğlence merkezinde çalışan Ü.Ş. birlikte yaşadığı Funda Gülmez'in kendisini aldattığı için cinnet getirdiğini öne sürerek, "Eve geldiğinde Funda'yı telefonla konuşurken yakaladım. Kimle konuştuğunu sorduğumda bana 'kardeşim' diye bahsettiği daha önceki sevgilisi ile ilişkisini sürdürdüğü ortaya çıktı. Ben de cinnet getirerek önce darp ettim, sonrasında ise bıçakladım" dedi. 

Ümit Ş.'yi evinde saklayan İ.Ö'nün de "Olay günü Ümit'in beni aramasıyla taksiyle Çiğli'ye gittim. Dairenin önüne kadar geldim ancak 'müsait olmadığı' gerekçesiyle beni içeri sokmadı. Sonra benim eve geldik, bir gece yanımda kaldı" diye konuştu.

Ü.Ş.'nin öldürdüğü kadınla birlikte aynı evde kaldıkları evin sahibi 1,5 yıllık evli G.K ve M.K'nin de ifadesine başvuran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çelişkili ifadeler sonrası gözaltına almıştı. Lokantada çalışan ev sahibi kadın G.K,, Ü.Ş.'yi önceden tanıdığını, kız kaçırdım diye geldikleri evlerinde birlikte kalmaya başladıklarını söyledi. G.K., olayın yaşandığı günün gecesinde doğum günü kutlanan Ü.Ş.'nin, eşi M.K ve kendisine "Bu gün kafam dumanlı siz başka bir yerde kalın" diyerek evden uzaklaşmalarını istediğini de ifade ederek, eve biraz geç geldiklerinde kan izlerini görerek polise haber verdiklerini anlattı.  (DHA-İHA)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.