Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Kocaoğlu sahaya çıkıyor!

Ve Kocaoğlu sahaya çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, referandum sürecinde alan çalışmasına örgüt ziyaretleriyle başlıyor. Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'le birlikte yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçeye 2 ayrı gün çıkarma yapacak. Referandum için Güven'le birlikte 8 ilçede örgüt turu

  • Ege Postası
  • 08.02.2017 - 11:25

EGE POSTASI - Nisan ayının ortasında yapılması planlanan referanduma yönelik partilerde çalışmalar hız kazandı. 

Geçtiğimiz günlerde anayasa değişikliği teklifine yönelik 'hayır' açıklaması yapan ve iktidarın getirmek istediği sistem için çarpıcı mesajlar vererek kendisi adına propaganda sürecinin startını veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, örgüt turuna çıkıyor.

GÜVEN'LE BİRLİKTE 8 İLÇEYE GİDECEK

Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'le birlikte yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçeye gidecek. İkili burada CHP'nin ilçe binalarında örgütle buluşacak. Kocaoğlu ve Güven örgüte referandum mesajları verecek, alan çalışmasına yönelik görüşlerini aktaracak, partililerin motivasyonunu yükseltecek.

Örgüt turu perşembe başlıyor. İkili Menderes'ten mesainin startını saat 11:00'da başlatacak, gün içinde Torbalı, Ödemiş, Kiraz ve Selçuk'a gidecek. 

Kocaoğlu ve Güven, bir gün ara verdikten sonra Cumartesi günü Kınık, Aliağa ve Kemalpaşa'da ilçe örgütleriyle bir araya gelecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.