Dolar 32,5032
%0.16
Euro 34,5544
%0.03
Altın 2.492,690
%0.25
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve o isim disipline sevk edildi

Ve o isim disipline sevk edildi

CHP Buca İlçe Başkanlığı acil toplandı. İlçe yönetimi CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkında sosyal medyadan “Mezarında bile rahat uyuma Baykal” mesajı yazan CHP Buca İlçe Üyesi Cevdet Akbulak'ı disipline sevk etti.. CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, "Bu tür davranışlar kabul edilemez" dedi. İlçe yönetimi acil toplandı

  • Ege Postası
  • 20.10.2017 - 11:43

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI -  Komada yaşam mücadelesi veren CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında sosyal medya üzerinden “Mezarında bile rahat uyuma” mesajı yazan CHP'li Cevdet Akbulak'a parti içinden en büyük tepki Buca İlçe Başkanlığından geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın'da gerçekleştireceği programa katılmak üzere geldiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılayan ilçe yönetimi ardından Buca'da bir araya gelerek Akbulak'ı tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.

CHP'li üyeden yoğun bakımda olan Baykal için şok paylaşım

CHP'LİYE YAKIŞMAYAN DAVRANIŞ

İlçe Başkanı Çağdaş Kaya Egepostası'na yaptığı açıklamada “Arkadaş geçmiş dönem Genel Başkanımız hakkında çıkıp sosyal medyada ağıza alınmayacak kelimeler yazmış. Genel Başkanımız CHP'yi temsil etmiştir, görevini yürütmüştür. Şimdi sağlık sorunu yaşıyor. Bu kabul edilemez bir davranış. Bir CHP'liye, Bir CHP üyesine yakışmayan sözler sarf etmiştir. Bu arkadaşla ilgili disiplin süreci başlatıyoruz. Tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle sevk ettik” diye konuştu.

NE OLMUŞTU' 

İki gün önce rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede koma halinde yatan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkında CHP’li Cevdet Akbulak sosyal medya hesabından “Deniz Baykal’a kısa ömürler dilerim. Mezarında bile rahat uyuma Baykal. Kısa vadende bizi Uzun Zat’a sattığın için...” yazmış, partililerden “Ayıp ettin yanıtı” almıştı. Akbulak kendisini “Bir açıklama bekliyorum ayıbımdan dolayı. Baykal, Erdoğan cezaevindeyken çıkması için protokole imza atan kişi. Erdoğan’ı bu T.C’nin başına bela eden zatın savunmasını yapmak hiçbir partiliye yakışmaz. Ben öncelikle partiler üstü T.C’liyim” sözleriyle savunmuş, olayı öğrenen İl Yöneticisi Şirin Akgül sosyal medya üzerinden Akbulak'ın acilen disipline sevk edilmesini istemişti.
Buca İlçe Yönetimi de bu doğrultuda toplantı kararı aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.