Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve sessizliğini bozdu!

Ve sessizliğini bozdu!

Tartışmalı Çiğli Ataşehir seçimlerinden zaferle ayrılan Beyaz Liste’nin temsilcilerinden CHP Çiğli İlçe Eski Başkanı Ali Rıza Koçer, sonucu memnuniyetle karşıladığını belirterek, “Hepimizin gözü aydın” dedi.  Ve sessizliğini Egepostası'na bozdu!

  • Ege Postası
  • 08.10.2017 - 17:52

EGEPOSTASI- Çiğli Ataşehir Mahallesi'ndeki delege seçimlerinde, sandıktan çıkan sonucu beklediğini kaydeden Ali Rıza Koçer, Egepostası’na , “Bu bir yarıştı. Hepimizin gözü aydın. Beklenen bir sonuçtu. Bekliyordum” değerlendirmesini yaptı. 

KAZANAN PARTİMİZ CHP OLDU 

Muhalif kanadın sözcüsü olmasına karşın rakiplerine zeytin dalı da uzatan eski ilçe başkanı Koçer, “Bu bir yarış. Oldu. Bitti. Onlar da arkadaşımız. Kazanan partimiz CHP oldu. Sonuçta bir farkımız yok birbirimizden. Aynı partinin üyeleriyiz. Birlikte yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

ATAŞEHİR’DE NE OLMUŞTU'

Ataşehir Mahallesi’Nde 10 Eylül tarihinde kurulan sandıktan dört oy farkla Beyaz Liste galip gelmiş ancak sandığa itiraz edilmesi nedeniyle oylama iptal edilmişti. İptali yargıya taşıyan iki belediye meclis üyesi ve iki partili ise tedbirli ihraç istemiyle disiplin kuruluna gönderilmişti. CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) belediye meclis üyesi Mustafa Avdan ile partililer Ehsan Çam ve Ercan Ulusoy hakkındaki tedbirleri kaldırmış; belediye meclis üyesi Avukat Süleyman Karadağ’ın tedbirinin devamı yönünde karar almıştı. 

O SÜREÇ GELDİ GEÇTİ

Disiplin süreci  hakkında da konuşan Koçer, “O süreç geldi geçti. Değerlendirmeye gerek yok. İleriye bakıyoruz” şeklinde oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.