Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vekillerden ofiste 'strateji' toplantısı

Vekillerden ofiste 'strateji' toplantısı

CHP'nin İzmir milletvekillerinden bir bölümü Tuncay Özkan'ın Alsancak'taki ofisinde bir araya gelerek referandum öncesi son 1 ay da yapılması gereken çalışmalar hakkında strateji toplantısı yaptı. O isimlerde alan çalışmasına davet edilecek

  • Ege Postası
  • 14.03.2017 - 09:21

EGE POSTASI - On gün boyunca toplam 28 oda, dernek, borsa ve sendika ziyareti gerçekleştiren CHP İzmir Milletvekilleri, alanda son bir ayda izlenecek yeni strateji için bir araya geldi. 

Programları kendileri yapma kararı alan vekiller bu doğrultuda Tuncay Özkan'ın Alsancak'taki ofisinde toplandı. 

CHP'de vekillere referandum görevi!

Edinilen bilgiye göre vekiller önümüzdeki günlerde Genel Merkez'in görevlendirmesi doğrultusunda farklı kentlerde gerçekleştirecekleri çalışmaların ardından İzmir'de yoğun bir 3 hafta geçirecek. 

İZMİR'İ 5'E AYIRDILAR

Toplantıda vekiller İzmir'i 5 bölgeye ayırdı. Metropol 1-2, K. Menderes, Bakırçay ve Yarımada olmak üzere 5 farklı bölgede yoğun bir STK çalışması yapılması kararlaştırıldı.

Kent merkezinde büyük oda, dernek, borsa ve sendikaları turlayan vekiller bu kez ilçelerde aktif ve sayıca fazla üyesi olan federasyon ve derneklere yönelecek. Vekiller çalışmayı iki grup halinde yapacak.

Vekiller STK buluşmalarında neden 'hayır' denmesi gerektiğini anlatacak. Bölgesel sorunlara da değinecek.

KOCAOĞLU DA DAVET EDİLECEK

Vekiller özellikle kırsalda gerçekleşecek kooperatif ziyaretlerinde bu bölgede vatandaş tarafından çok sevilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu da davet edecek. 

Vekiller partinin önseçiminden çıkıp vekil adayı olma başarısı gösteren Ülkümen Rodoplu, Ali Kemal Elitaş ve Ali Hıdır Uludağ gibi ilçelerde STK'larla iyi diyalogları olan isimleri de yeni STK turuna katmak istiyor. Bu üç isim ilçelerdeki çalışmalara davet edilecek.

Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok dışındaki tüm vekiller planlanan yeni STK turunda yer alacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.