Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vural: 'Özleme son vereceğiz'

Vural: 'Özleme son vereceğiz'

Türkiye 1'inci Ligi'nde Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek Süper Lig umutlarını yeniden yeşerten Göztepe'nin yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, "Süper Lig özlemine son vereceğiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.04.2017 - 16:16

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vural, şunları söyledi:

"Göztepe, Türkiye'nin en sevilen ve saygı duyulan camialarından biri. Futbol dünyası bu takımın Süper Lig'de olmasına üzlüyor. 31 senedir teknik direktörlük yapıyorum, nerede çalışırsam çalışayım, herkesin Göztepe'ye sempati duyduğunu gördüm. Yıllardır İzmir'de Süper Lig maçları oynanmıyor. İnsanlarımız bu kentin de en üst ligde temsilcisinin olmasını arzu ediyor. Bu özleme Göztepe son verecek."

Yılmaz Vural'dan küfür açıklaması!

Göreve geldiğinden beri Güzelyalı'daki şampiyonluk kutlamalarını hayal ettiğini söyleyen Yılmaz Vural, açıklamasına şöyle devam etti:

"O muhteşem kalabalığın bizi bağrına basacağı günü düşünerek çalışıyorum. Camia bize inansın. O coşkuyu yaşayıp yaşatacağız. Futbolcularım da o günleri düşleyerek hazırlanıyor."

"Ya Süper Lig'e çıkamazsak" gibi bir düşünceye kapılmadığını sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Elbette futbolda her netice olabilir. Ancak biz sadece Süper Lig'e odaklandık" dedi. Süper Lig'e çıkmaları halinde kadroda büyük değişimin yapılmayacağını dile getiren Vural, "Kadrodaki oyuncuların büyük bölümü bir üst ligde oynayacak kapasitede. Ancak mutlaka takviyeler ve yabancı oyuncu konusunda planlamalar yapılacak" yorumunu yaptı.

GİRESUN MAÇI

Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Giresunspor ve Boluspor karşılaşmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Giresunspor karşılaşmasının kazanmaları gereken bir maç olduğunu ifade eden Vural, "Bu açıdan baktığımız zaman çok kritik bir galibiyet aldık. Çok mu iyi oynadı? Hayır ama rakibimizin oyununu çok iyi bozduk. Hafta içinde duran toplar üzerine çalışmalar yapmıştık ve maçta da kornerden bulduğumuz bir gol var. Çalıştıklarımızın meyvesini almak beni çok sevindirdi. Savunmada da kritik hatalar yapmamış olmamız önemli bir gelişmeydi" dedi.

TARAFTAR VE TAKIM UYUMU ÇOK ÖNEMLİ

Taraftarların takıma çok olumlu bir etki yaptığını da söyleyen Vural, "Maç sonunda taraftarımızla İsyan Marşımız'ı söyledik. Önümüzdeki iç saha maçlarımızda da taraftarlarımızdan Bornova Stadı'nı doldurmalarını bekliyoruz. Kendileri bizim için çok büyük bir güç" diye konuştu. Cuma günü deplasmanda oynayacakları Boluspor'un iyi oyunculara sahip, iyi futbol oynamaya çalışan bir ekip olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Keyifli bir maç oynayacağız. Perşembe günü yapacağımız son antrenmanın ardından Bolu'ya hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

ALTYAPI BOMBA GİBİ

Yılmaz Vural, altyapı çalışmaları hakkında da bilgi aktardı. Çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlara 8 futbolcu verdiklerini dile getiren deneyimli teknik adam, "Galatasaray 13, Altınordu 11, biz ve Bursaspor ise milli takımlara 8 oyuncu gönderdik. Bu bizim için çok iyi bir rakam. Mesala Fenerbahçe sadece 3 oyuncu göndermiş. Altyapımız bomba gibi gelecek. Özellikle Menderes Tekeli'de yapılması planlanan tesis bitince, kulübümüz futbolcu fabrikasına dönecek. Ben de birçok evladımızı A takıma alacağım."

"TARAFTARLA BARIŞTIK"

Giresunspor galibiyetiyle kötü günleri geride bıraktıklarını belirten Yılmaz Vural, taraftarla yeniden bütünleşmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. “Tribünlerle barıştık" diyen Vural, "Geçen hafta tekrar isyan marşını birlikte söyledik. Onlardan sevgi ve saygı görmek bizim için çok önemli. Taraftarımızın desteği ile 8 maç sonra hedefe ulaşacağız" şeklinde konuştu.

SEGBEFİA'DAN ŞOK HABER

Yılmaz Vural, Giresunspor maçının 71. dakikasında sakatlanan orta saha oyuncusu Prince Segbefia'nın kasığında 2'nci derece yırtık tespit edildiğini de açıkladı. MR sonuçlarının umulduğu gibi gelmediğini belirten Vural, "Segbefia en az 3 hafta aramızda olmayacak. Çok büyük talihsizlik. Aynı maçta sakatlanan Tayfur, Halil ve Schwechlen de bu haftaki ilk idmana katılamadı. Ancak onların durumları ciddi değil" açıklamasını yaptı.

"ARTIK STAT ÇİLESİ BİTSİN"

ŞEHİR Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılacak yeni stat ile ilgili imar planına yaptığı itiraza bir eleştiri de Yılmaz Vural'dan geldi. İzmir'in modern spor tesislerine ihtiyacı olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Türkiye'nin imar planlarına baktığımızda hiçbir şey dört dörtlük değil. Sadece stadyum projeleri mi göze battı'. İzmir sporunun başarısı için Şehir Plancıları Odası kararını tekrar gözden geçirmeli" yorumunu yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.