Dolar 32,5758
%0.09
Euro 34,9013
%0.1
Altın 2.438,420
%0.34
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yaşar Üniversitesi ile MMO arasında işbirliği

Yaşar Üniversitesi ile MMO arasında işbirliği

Yaşar Üniversitesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında lisansüstü programlar için işbirliği protokolü imzalandı.

  • Ege Postası
  • 20.08.2017 - 11:05

Yaşar Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Selçuk Yaşar Kampüsünde gerçekleştirilen törende, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ile Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, şube üyeleri ve yakınları yüksek lisans ve doktora programlardan faydalanabilecek.

Yaşar Üniversitesinin meslek odaları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olduğunu kaydeden Dinçer, İzmir'e değer katmak için bu işbirliklerinin devam edeceğini söyledi.

Dinçer, "Diğer meslek gruplarında olduğu gibi lisansüstü eğitim alarak çağın gereklerine daha uyumlu hale gelen ve kendilerini sürekli geliştiren mühendislerimizin sayısının artması için bu işbirliği protokolünü imzalıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ermin ise oda üyesi mühendislerin de gelişen ve yenilenen teknolojiyi yakalayabilmek için kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ifade etti. Ermin, "Bu protokol sayesinde pek çok mühendis, eğitimlerine lisansüstünde devam edebilecek. Mesleki kariyerleri için faydalı olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.