Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yatak odasında hırsız kabusu

Yatak odasında hırsız kabusu

İzmir'in Torbalı ilçesinde polise başvuran bir kişi evinin salonunda karşılaştığı hırsızın odanın açık penceresinden kaçtığını iddia ederek şikayetçi oldu, zanlının kaçış anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

  • Ege Postası
  • 09.10.2017 - 17:21

Alınan bilgiye göre, Torbalı Polis Merkezi Amirliği'ne gelen Feray B. (34), Yeni Mahalle'de bulunan evine hırsızlık amaçlı giren bir kişi ile salonda karşılaştığını, amacına ulaşamayan hırsızın evinden birşey çalamadan odanın penceresinden kaçtığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Feray B'nin şikayet için verdiği ifadede, "Sabaha karşı bir ses duyarak uyandım. Yatak odasında 25 yaşlarında 1.70 boylarında spor ayakkabılı, siyah kapişonlu mont giymiş bir kişi gördüm. Bu kişiye "ne yapıyorsun burada" diye seslendiğimde salona geçerek odanın penceresini açarak kaçtığını gördüm.  Evde yaptığım kontrolde çalınan birşeyimin olmadığını farkettim. Ancak evimi dağıtan ve konut dokunulmazlığımı ihlal eden bu kişiden şikayetçiyim." dediği öğrenildi.

Şikayet üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada zanlının eve gelişi ve kaçış anı da yakındaki bir binanın güvenlik kamerasınca kaydedildi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.