Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yazar Melih Ergen sanatseverlerle buluştu

Yazar Melih Ergen sanatseverlerle buluştu

Mavişehir’de girişimci iş kadını Güler Doğru tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete açılan Kuzguni Sanat Café&Brasserie, Yazar Melih Ergen'i ağırladı.

  • Ege Postası
  • 02.02.2016 - 10:45
Yazar Melih Ergen, Kuzguni Sanat Günleri kapsamında düzenlenen imza günü ve söyleşide edebiyat tutkunlarıyla bir araya geldi.

İmza gününde “Varuna'nın Bin Gözü” adlı kitabını imzalayan Melih Ergen, imza öncesi Kuzguni konferans salonunda, yaşamına tanıklık eden dostlarının hazırladığı, “dostlarının gözüyle geçmişten bugüne Melih Ergen” ana temalı, özel yaşamına ait fotoğrafları da içeren slaytların gösterildiği süpriz barkovizyon sonrası, konuşmacı olarak da katılan dostlarının anı paylaşımlarıyla duygulu anlar yaşadı. Usta yazar, ev sahipliği yapan Kuzguni işletmesine ve yetkililerine de katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yazar Ergen eserini, “Varuna'nın Bin Gözü; kaybolanları, arayanları ölenleri, ölmeye teslim olanları, kaçanları, hayal kırıklıklarını anlatan kısa ama yoğun bir roman. Birbirlerinin rüyalarında dolaşmaya cesaret edenlere tutulan göz alıcı bir ayna. Ne de olsa, ancak karanlıkta ışır hakikat” cümleleriyle anlattı.

Kuzguni Sanat Café & Brasserie işletmecisi Güler Doğru, küçük büyük herkesin Kuzguni'de kendine yakın bir şeyler bulabileceğini söylerken, kişisel gelişim, resim, müzik ve edebiyat çevrelerinden bir çok isme evsahipliği yapmaya hazırlandıklarını ve kendi alanlarında yetkin bir çok isimle ortak projelerde olacaklarını dile getirdi.

İşletmeci Güler Doğru, “Kuzguni'de dünya mutfaklarından leziz yiyeceklerle, sanatı yaşamına dahil eden sanatseverleri, sanatçıları ve eserlerini tek çatı altında buluşturmanın yanı sıra, edebiyat söyleşileri, şiir geceleri, dans geceleri gibi bir çok kültürel aktivite eşliğinde konuklarını ağırlamak istediklerini söyledi. Yapılan aktiviteleri, kendi resmi web sayfalarının yanı sıra diğer sosyal medya hesaplarından da duyurduklarını ve kendilerini takip eden ziyaretçilerin bir çok süprizle karşılaşabileceklerini söyledi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.