Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yazın yeni rengi FjBag

Yazın yeni rengi FjBag

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkesin tatil planları belli olmaya başlamaktadır. Genellikle yaz tatillerinde hemen herkes deniz kenarında bir tatil planı yapmakta ve güneşin ve suyun tadını doyasıya çıkarma hayali kurmaktadır.

  • Ege Postası
  • 13.04.2017 - 13:04

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkesin tatil planları belli olmaya başlamaktadır. Genellikle yaz tatillerinde hemen herkes deniz kenarında bir tatil planı yapmakta ve güneşin ve suyun tadını doyasıya çıkarma hayali kurmaktadır. Genellikle her yaz belirli şeyler o döneme mutlaka damgasını vurmaktadır. Bu yaza damgasını vuracak olan ise fjbag adında bir ürün olacak gibi durmaktadır. Bu ürün bir süre önce hemen herkesin evinde yer alan şişme yatakları anımsatmaktadır. Ancak o dönem kullanılan şişme yataklar hem boyut olarak oldukça büyük hem de şişirmek için pompa gerektiği için çok uzun süreli bir kullanım yapılan bir ürün olmamıştır. Ancak fjbag bu durumu tersine çevirmiştir. Boyut olarak 2 m 60 cm olması hemen her yerde rahatlıkla kullanılabileceğini ortaya koymuştur. Bununla birlikte pompa ile dolum yapılmamaktadır. Bunun yerine önünde yer alan kilidi açmanız ve sallamanız yeterli olmaktadır. Kilit oldukça büyüktür ve açtığınız zaman salladığınız an da içinin çok rahat bir şekilde hava dolmasını sağlayacaksınız. Bu sayede de istediğiniz her yere yanınızda götürerek bulunduğunuz ortamda rahatlıkla şişirip kullanımını rahatlıkla yapabileceksiniz. Bu da yazın size arkadaşlarınız ile ve ya aileniz ile kumsalda oturup sohbet ederken rahatlık imkanı tanıyacaktır ki zaten hemen herkesin altında bir fjbag olacak gibi durmaktadır. Üstelik bu ürünün bir de deniz ve ya havuzda kullanılabilme gibi bir özelliği de bulunmaktadır. Bilhassa bu yönü sayesinde yazın denizde çok rahat edebileceksiniz. Özellikle hızlı bronzlaşmak için suyun üstünde kullanabileceğiniz fjbag bu aşamada çok işinize yarayacaktır.

Fjbag Fiyatı

Bu özellikleri ile birlikte dayanıklılığı da göz önüne alındığı zaman fiyatı olduğu konusunda merak uyandırmaktadır ancak sanıldığı gibi yüksek bir ücreti olan bir ürün değil herkesin kullanabileceği ve satın alabileceği bir ücret ile satışa çıkarılmıştır. 1 adedine sadece 69 TL ücret ödemeniz karşılığında bu ürüne sahip olabileceksiniz. Ancak tekli alımlarda kargo ücreti alıcıya aittir ve kargo ücreti ise 8 TL olarak belirlenmiştir. 2 adet ve uzeri alımlarda ise her hangi bir kargo ücreti ödemediğiniz gibi aynı zamanda fiyatlarda daha indirimli olmaktadır. diye soran olursa pompası son derece basit kolay kullanımı vardır. Bu yüzden de genellikle arkadaş grupları toplanarak toplu sipariş vermeyi tercih etmektedirler. Ancak bu aşamada sipariş vermeden önce mutlaka müşteri temsilcileri ile görüşerek almak istediğiniz adedi belirterek sipariş vermeniz önerilmektedir. Size verilecek en uygun fiyat ile satın alma işlemini gerçekleştirebileceksiniz. Hem ücretsiz kargo hem de indirimli fiyat avantajından yararlanarak en uygun şekilde ve en hızlı kargo ile fjbag size ulaştırılacaktır. Yazın denizde rahatlıkla kullanım yapmak için tek kişinin kullanması önerilmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.