Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni bir heyecan ile tanışın

Yeni bir heyecan ile tanışın

Geçen günlerde, bir arkadaşıma banyomdan dert yanıyordum. Banyomun ne kadar sıkıcı olduğundan, oraya hiç girmek istemediğimden, banyomu baştan yaptırmak istediğimden bahsettim. Ancak bunları yaptıracak para yoktu.

  • Ege Postası
  • 23.05.2017 - 13:34

Arkadaşım bana hem uygun fiyatlarla hem de oldukça modern bir şekilde banyomu yenileyebileceğimden ve duşakabin seçeneğinden ahsetti. Oldukça merak ettim ve nasıl olduğunu sordum. Bana Ferah Dizayn firmasından bahsetti. Ben de araştırma yaparak firma hakkında bilgi sahibi oldum. Öğrendiklerimi sizlerle de paylaşayım;

Ferah Dizayn kimdir;

25 yıldır duşakabin sektöründe olan firma, hem üretim hem de satış hizmeti vermektedir. Firmayı araştırırken, yaptıkları güzel ve modern olan tasarımlar oldukça ilgili çekti. Daha sonra bunların %100 kendi üretimleri olduğunu öğrendim. Bu üretimler, yerli malı olduğu için hoşuma gitti. Aynı zamanda firmanın çok sayıda referansına rastladım. Bu referansları arasında Ajda Pekkan gibi ünlü isimlerin banyoları, doktorlar, profesörler ve daha pek çok sanatçının ve iş adamının banyo dekorasyonları yer alıyor. Göz attığım fotoğraflardaki tasarımların hoşluğu ve modernliği, firmaya olan ilgimin artmasını sağladı. Araştırmalarımın devamında ise sadece duşakabin değil banyo için pek çok alanda hizmet sunduklarını fark ettim. Banyo dolapları, cam kapılar, armatürler ve duş setleri ve lavabo takımları gibi çok sayıda hizmetlerinin olduğunu görmek, beni daha çok mutlu etti.

Bunları öğrendikten sonra ne gibi fırsatlar sunduklarını araştırmaya başladım. Daha sonra firma yetkilileri ile iletişim kurmaya ve fiyat teklifi almaya karar verdim. Kendilerini aradığımda oldukça sıcak ve samimi karşıladılar. Hemen aklımdaki banyo tasarımını anlattım ve bana bu tasarımı yapabileceklerini hem de %40 oranında indirimden faydalanabileceğimi bildirdiler. Bunun dışında istediğim duşakabin için de 2 yıl garanti verdiklerini söylediler.

Artık, istediğim banyoyu yaptırmaya karar verdim ve firma yetkililerine kendileri ile çalışmak istediğimi söyledim. Öncelikle gelip banyoma baktılar v gerekli ölçüleri aldılar. Ardından benim istediğim tasarımların bir taslağını hazırlayıp, banyoma ne yapmak istediklerini gösterdiler. Benim onayımdan sonra işlemler başladı ve çok kısa bir süre içinde modern banyoma kavuşmuş oldum. Firma, istediğimden çok daha güzel bir banyoya sahip olmamı sağladır. Siz de benim gibi düşünenlerdenseniz hemen http://www.ferahdizayn.com/ adresini ziyaret etmelisiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.