Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni Genel Sekreter'den hastane ziyareti

Yeni Genel Sekreter'den hastane ziyareti

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 08.08.2017 - 10:26

İZMİR - İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanı sıra hastaneye bağlı olan Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği ile Tepecik Bornova Ek Bina'sını da ziyaret ederek yerinde değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında Oruç'a, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, Başhekim yardımcıları Dr. Turhan Sofuoğlu, Uzm. Dr. Dilek Orbatu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hacer Rastgel, İdari ve Mali İşler Müdürü Hidayet Zeybek eşlik etti.

Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç, Tüp Bebek Birimi, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, Ameliyathane, Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinikleri, Jinekoloji Kliniği, Poliklinikler ve eğitimlerin yapıldığı Tepecik Eğitim ve Simülasyon Merkezi'nde (TESİM) gözlemlerde bulunup birimlerle ilgili gerekli bilgileri aldı.

Birimlere yapılan ziyaretlerden sonra Tepecik Bornova Ek Bina Konferans Salonu'nda Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve bağlı birimleri, semt poliklinikleri ve ek binaları hakkında sunum yapıldı.

Tüm tüm personele sağlık hizmetlerinde göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür eden Oruç, hastaneden ayrılmadan önce Tepecik Bornova Ek Bina'sında doğum yapan ve aynı zamanda Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Uzm. Dr. Ceren Gölbaşı'yı ziyaret etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.