Dolar 32,5190
%-0.09
Euro 34,7930
%-0.21
Altın 2.421,330
%-0.36
Bist-100 9.748,00
%1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni parti'de MHP'li eski vekil bombası!

Yeni parti'de MHP'li eski vekil bombası!

Meral Akşener’in partisi kuruluş için gün sayarken, İzmir’de il başkanlığına getirilecek ismin kim olacağı merak ediliyor. DYP’den milletvekilliği yapan ve DP’nin İzmir il başkanlığı görevinde bulunan, şimdiki AK Partili Yıldırım Ulupınar’ın isminin Akşener'in İzmir ekibinden veto yemesinin ardından, şimdi de MHP Eski Milletvekili Aslan Savaşan’ın adı kulislere bomba gibi düştü. Egepostası’na konuşan Savaşan, “Kendimi ortaya atacak adam değilim. Bir teklif olursa düşünürüm tabi” dedi. Yeni parti kulislerinde bu konuşuluyor

  • Ege Postası
  • 27.09.2017 - 13:29

HALİDE DEMİR POLATLI / EGEPOSTASI - Meral Akşener ve ekibinin kurduğu yeni partinin İzmir'de örgütlenme çalışmaları hızla sürerken, il başkanlığı koltuğunun kimin olacağı merak ediliyor. Parti tabanında tepkilere neden olan Yıldırım Ulupınar isminden sonra, şimdi de MHP'den üç ay milletvekilliği yapmış Aslan Savaşan adı kulislerde dolaşmaya başladı. Egepostası'nın, bu konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Savaşan, böyle bir teklif gelirse düşüneceğini söyledi. 

İddialara göre, Meral Akşener, geçen Cuma günü bazı kişilerle görüşme yapmak üzere sessiz sedasız İzmir’e geldiğinde, onu havaalanında karşılayanlar arasında Aslan Savaşan da yer aldı. Akşener, İzmir’de görüşmelerini yapıp yine sessizce ayrılırken, Savaşan’ın karşılamada bulunması, il başkanlığına getirileceği iddialarını güçlendirdi.

Alsancak Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar başhekimlik yapan, 7 Haziran seçimlerinde MHP'den milletvekili seçilen, ancak 1 Kasım seçimlerinde ise aday gösterilmeyen Savaşan’ın, Akşener’in partisinde il başkanlığına getirilip getirilmeyeceği, parti tabanında merak konusu oldu. Savaşan’ın Akşener ile yakın temasta olmasının bu ihtimali kuvvetlendirdiği ifade edildi. 

TEKLİF OLURSA DÜŞÜNÜRÜM TABİ

Aslan Savaşan, Egepostası’na konuştu. Savaşan, “Kendimi ortaya atacak adam değilim. Bir teklif olursa düşünürüm tabi” dedi. Aslan Savaşan, il başkanlığı için adının geçtiğini duyduğunu ancak kendisinden giden bir talep olmadığını belirterek, “Benim bildiğim, Yıldırım Ulupınar adı geçiyordu. Sayın Akşener ile bu konuda görüşmedim. Kendimi ortaya atacak adam da değilim. Öyle bir dedikodu var” dedi. 

DÜŞÜNÜRÜM TABİİ

Aslan Savaşan, kendisine teklif getirilmesi durumunda ne yapacağı şeklindeki sorumuza ise, “Teklif olursa düşünülür. Bir teklif olursa düşünürüm tabii” yanıtını verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.