Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni sezon okul ayakkabıları çok daha canlı

Yeni sezon okul ayakkabıları çok daha canlı

Harika bir okul sezonu geçirmek için şimdiden koşmaya başla! Yeni sezon okul ayakkabı modellerinde seni bekleyen estetik ayakkabı modelleri yer alıyor.

  • Ege Postası
  • 03.08.2017 - 14:20

Beyaz, mavi, kırmızı, siyah ve fuşya renklerin ön plana çıktığı yeni sezon ürünlerinde gündelik giyime uygun ayakkabılardan, basketbol, futbol ve daha farklı spor dalları için uygun ayakkabı modellerine kadar zengin bir ürün çeşidi bulunuyor.

Rahatlığı yeniden keşfetmeye hazırlanın

Her zaman değişen ve gelişen ayakkabı teknolojisi daha iyi bir ayakkabı deneyim sunmayı hedefliyor. Her sezon yenilenen ve farklı tasarımlarla çocukların beğenisi kazanan tasarımlar; daha bir koşuş ve yürüyüş kalitesi ortaya koyuyor. Orta sertliğe sahip gündelik ayakkabı modellerindeki canlı renkler harika bir sezona yeni ayakkabıyla başlamak isteyenler için ideal ürünleri ifade ediyor. Mavinin canlılığını, pembenin estetikliğini ve kırmızı modellerin tutkusunu yaşamak için tarzınıza en uygun ayakkabı tasarımlarını keşfedin.

Okul başlar, spor biter mi'

Çocukların en fazla sosyalleştiği alanları ifade eden okulların başlamasıyla spor dallarına yönelik ilgisi olan çocukların da müsabaka heyecanı başlıyor. En ezeli mücadeleler için ayakta kalabilmek doğru ayakkabı tercihiyle mümkün hale geliyor. Çocuk basketbol ayakkabı modelleri okulda gerçekleşecek basketbol maçlarına hazırlanacaklara mükemmel bir performans sunuyor. Ayağı terletmeyen, bileklerden itibaren kaplayarak rahat koşma ve hareket etme imkanı tanıyan basketbol ayakkabıları sporcu çocukların en rahat ettikleri ayakkabıları ifade ediyor.

Futbolu seven ve maçlara katılacak çocuklar için de en iyi kramponlar yeni sezon ürünleri arasında yer alıyor. Düz tabanlı veya çivili modelleri bulunan krampon modellerinin ortopedik tasarımları gelişim çağındaki çocukların ayaklarına hiçbir zararı olmuyor. Basketbol ve futbolun aynı sıra, koşu müsabakaları için hazırlanacak çocuklar için de yeni sezon ürünler şimdiden heyecan yaratıyor. Kız ve erkek modellerindeki harika koşu ayakkabısı modelleri; sadece müsabakaya katılacak için değil beden dersleri için giyilebilecek kaliteli tercihlerden birisini oluşturuyor.

Sadelikle yakalanan estetik tasarımlar; rahat, ergonomik, konforlu ve en önemlisi çocuklar için sağlıklı özelliklere sahip modellerden oluşuyor.  

Çocuklarınız için okul alışveriş aşamasında Rookie okul ayakkabıları inceleyiniz.

Sipariş Notu:

" Rookie okul ayakkabıları " bu ibareyi " https://www.rookie.com.tr/okul-ayakkabisi"  dofollow link vermenizi istiyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.