Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yer siyah, gök beyaz

Yer siyah, gök beyaz

103. Kuruluş Yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Altay’da, 16 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk meşalesini Kaptan Murat Uluç ve İbrahim Akın yakacak.

  • Ege Postası
  • 05.01.2017 - 11:52

2. yarının açılış maçı olan Erzincan deplasmanı dönüşü Siyah-Beyazlı ekibi havaalanında karşılayacak olan taraftarlar, 16 Ocak pazartesi akşamı ise 103. Yıl kutlamaları için Alsancak Stadı önünde buluşacak. Sabah saat 09:00’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk heykeline çelenk konması ve öğleden sonra Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde lokma dökülmesi ile başlayacak kutlamalar akşam görsel bir şova dönüşecek.

Alsancak Stadı’nda başlayıp Gündoğdu Meydanı’na kadar sürecek kortejde Altay Spor Kulübü Yöneticileri, Spor Okulları öğrencileri, Kabus Grubu ve Taraftarlar bir araya gelecek.

Şehrin en yüksek yapılarından olan Folkart Towers’ın üstünde bulunan dev ekranlarda ‘‘BÜYÜK ALTAY’’ mesajı yer alacak. Kordon boyunu aydınlatacak meşale gösterisini Kaptan Murat Uluç ve İbrahim Akın başlatacak. Dans ve video gösterimiyle devam edecek kutlamalar havadan yapılacak profesyonel çekimler ile ölümsüzleştirilecek. Etkinlik, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge’nin yapacağı konuşmalar ile son bulacak.

Altay'da Ferdi dönüyor

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da ilk yarıda yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Ferdi Coşkun, ikinci devre öncesi performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor. 

Ligin 11'inci haftasında İzmir'de 1-1 sona eren Bayburt Grup Özel İdare maçında 85'inci dakikada oyuna girip sakatlanan Ferdi, sol diz iç yan bağındaki yırtık nedeniyle son 7 müsabakada görev alamadı. Şu an tamamen iyileşen Ferdi, idmanlardaki hırsıyla göze girdi.Futbol Direktörü Özden Töraydın, ilk devrede yeterince faydalanamadıkları Ferdi'ye yeni transfer gözüyle baktıklarını söyledi. 

Teknik Direktör Cüneyt Biçer'in, 30 yaşındaki futbolcunun performansından memnun olduğunu belirten Töraydın, "Ferdi, Süper Lig'de 41, TFF 1'inci Lig'de 36, 2'nci Lig'de 104 maça çıkmış bir oyuncu. İlk kez 3'üncü Lig'de mücadele ediyor. Tecrübesiyle ne kadar kaliteli bir isim olduğunu ikinci yarıda gösterecek. Bunun sinyalini şimdiden veriyor. Kendisine güvenimiz tam" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.