Dolar 32,3443
%0.08
Euro 34,9833
%-0.23
Altın 2.321,270
%0.04
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeşilçam'ın altın çocuğu Bayraklı'da

Yeşilçam'ın altın çocuğu Bayraklı'da

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Kültür ve Musiki Derneği Türk Musikisi Korosu’nun “Yesari Asım Arsoy özel konserine” katıldı. Gecede Yeşilçam’ın altın çocuk lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy da misafir sanatçı olarak yerini altı. Başkan Karabağ da sahneye çıktı

  • Ege Postası
  • 19.01.2016 - 10:37
Türk Sinemasının altın çocuğu Göksel Arsoy, İzmir Kültür ve Musiki Derneği Türk Musikisi Korosu’nun Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserine konuk sanatçı olarak katıldı. Gecede Göksel Arsoy’un amcası Klasik Türk müziği bestekarı, söz yazarı ve yorumcusu Yesari Asım Arsoy’un eserlerinden oluşan repertuar Şef İsmail Özçeltik’in önderliğinde sanatseverlere buluştu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Arsoy’u bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Konuk sanatçı olarak katıldığı gecede çok mutlu olduğunu dile getiren Arsoy, “Şöhret olduğum ilk filmimin bir kısmını İzmir’de çekmiştim. O anları hayatım boyunca hiç unutmayacağım. İzmirlilere çok şey borçluyum” dedi.


BİRLİKTE SESLENDİRDİLER
Konserin sonunda Şef İsmail Özçeltik’in davetiyle Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Göksel Arsoy sahneye çıkarak koristlerin arasına katıldı. İkili koristlerle birlikte konserin son iki şarkısı “Yar saçların lüle lüle” ve “Çalıkuşu”nu seslendirdi. Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz ay Körfez Evleri’nde yapımı tamamlanan parka Göksel Arsoy’un adını vermişti.   


-- 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.