Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeşilçam Mahallesi yatırımlarla gelişiyor

Yeşilçam Mahallesi yatırımlarla gelişiyor

Bornova Belediyesi ilçenin 45 mahallesinde yürüttüğü çalışma, proje ve hizmetlerle yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunuyor. 

  • Ege Postası
  • 31.07.2017 - 10:22

İZMİR - Yeşilçam Mahallesi’ne yaptığı yatırımlarla spordan günlük yaşama, yollardan parklara vatandaşlar için daha modern bir çevre oluşturuyor. Yeşilçam Mahallesi Muhtarı Yaşar Daş, özellikle futbol sahasının kısa sürede yapımına başlanmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, “Mahallelilerimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin futbol oynayabileceği bir saha yapılmasını istediler. Mayıs ayının sonunda dile getirdiğimiz bu istek, iki ayda yerine getirildi. Sahamız bitmek üzere. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. Daş, fiziki yatırımların yanında sosyal yardımlar, kültürel etkinlikler, temizlik gibi konularda da tüm hizmetleri eksiksiz aldıklarını söyledi. Bornova Belediyesi, Yeşilçam Mahallesi’nde vatandaşların en çok istediği yatırımlar arasında yer alan halı saha ve çevre düzenlemesini tamamlama aşamasına getirirken, park ve yeşil alan düzenlemeleri, yol ve asfalt çalışmaları ile ihtiyaç duyulan pek çok hizmet ve projeyi hayata geçirdi. 2008 sokak genişletilerek mahalleden ana yollara ulaşımı sağlayan önemli bir ana ulaşım yolu oluşturuldu. 2001 sokağa cepheli evlerin 40 yıllık kanalizasyon sorunu da Bornova Belediyesi’nin devreye girmesiyle çözüldü. 2001 ve 2000 sokakların kesişiminde bulunan parkın çevre düzenlemesi yapılırken, spor aletleri konuldu.

Mahalleli istedi hemen yapıldı

Yeşilçam Mahallesi Muhtarı Yaşar Daş, özellikle futbol sahasının kısa sürede yapımına başlanmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bornova Belediye Başaknımız Olgun Atila’nın geleneksel hale getirdiği Bahar Temizliği mahallemizde de büyük bir katılımla yapıldı. Bu sırada mahallelilerimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin futbol oynayabileceği bir saha yapılmasını istediler. Mayıs ayının sonunda dile getirdiğimiz bu istek, iki ayda yerine getirildi. Sahamız bitmek üzere. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Daş, fiziki yatırımların yanında sosyal yardımlar, kültürel etkinlikler, temizlik gibi konularda da tüm hizmetleri eksiksiz aldıklarını söyledi. Her ay cami temizliğinin de Bornova Belediyesi ekipleri tarafından titizlikle yapılmasından da Yeşilçam Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.