Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım’a sürpriz destek!

Yıldırım’a sürpriz destek!

CHP Karşıyaka İlçe Örgütü’nde muhaliflerin adayı olacağı iddia edilen Belediye eski Meclis üyesi Serdar Aktop’un İlçe Başkanı Uğur Yıldırım için imza verdiği öğrenildi İsmi başkan adayı olarak geçiyordu ama...

  • Ege Postası
  • 17.10.2017 - 23:32

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Karşıyaka’da hareketli geçen delege seçimi sürecinde muhalif mavi listelerle ilçeye yakın isimlerin yer aldığı beyaz listeler kıyasıya rekabet etti. Muhaliflerin büyük mahallelerde aldığı oyların yanında İlçenin ise delege sayısını arttırdığı görüldü.

İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın karşısında aday olması muhtemel isimler olarak Eski Başkan Adnan Alabay ve Belediye Meclis Üyesi Veteriner Hekim Serdar Aktop isimleri öne çıktı. Kulislerde delegelerin bu konuda hazırlıkta olduğu iddiaları dolaşırken dün yaşanan şok gelişme tüm hesapları alt üst etti.

DESTEK İMZASI VERDİ

İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile Bahriye Üçok Mahallesi’nde siyaset yapan Aktop’un Başkan Yıldırım’a kongrede aday olması için imza verdiği öğrenildi.  Öte yandan eski Başkan Cevat Durak’ın Muhaliflerle görüşmeleri basına yansımış, Durak’ın Yıldırım’a olan desteğini çektiği iddiaları kulislerde yankılanmıştı. Aktop ve Durak’ın yakın siyaset yapması Aktop’un da destek olmayacağı iddialarını gündeme getirmişti. Ancak Aktop’un Yıldırım’ın teklif listesine imzasını attığı ifade edildi.

DAHA ÖNCE DESTEK OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Daha önce egepostası’na yaptığı açıklama ile Başkan Yıldırım’a destek olacağını açılamıştı.

İşte o açıklama;

“Mevcut başkan Yıldırım'ın iki yılını başarılı bulduğunu dile getiren Karşıyaka Belediyesi Eski Meclis Üyesi Serdar Aktop, ise şunları söyledi: "İlçe yönetiminin seçildiğinden bu ayana iki yıllık görev süresi doluyor. Başkan Yıldırım'In geçmişteki görev süresine baktığımızda, çalışkan ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Gerek örgütteki duruşu, gerek mezhepçilikten uzak, adamcılık yapmayan, ekipçilikten uzak anlayışı ile örnek bir çalışma sergiledi. Her zaman parti çıkarları ön plana alarak çalıştı. Üye olsun olmasın, kapısı her zaman herkese açık bir başkandı. Geçtiğimiz haftalarda Cevat Durak ile kendisine gerçekleştirdiğimiz ziyarette aday olduğu takdirde kendisine destek olacağımızı belirtmiştik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.