Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım: Cihan Bey'le yarışmak güzel olur

Yıldırım: Cihan Bey'le yarışmak güzel olur

CHP Karşıyaka'da delege seçimleri öncesi Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cihan Türsen'in ilçe başkanlığı adaylığına yeşil ışık yakan açıklamalarına yönelik mevcut ilçe başkanı Uğur Yıldırım'dan değerlendirme geldi. Yıldırım, Türsen'i adeta karşısına rakip olarak davet etti. Türsen'in sürpriz çıkışı sonrası Yıldırım'dan davet gibi kontra:

  • Ege Postası
  • 21.07.2017 - 12:18

EGE POSTASI - CHP'de 'Adalet yürüyüşü' sonrası gözler parti içi yarışta. Üye listeleri askıdan inerken delege seçimi ateşi iyiden iyiye yanmaya başladı.

Süreçte sürpriz çıkış partinin 'kale'si olarak nitelendirilen Karşıyaka'dan geldi. 

Türsen'den 'adaylık' iddiası üzerinden flaş mesajlar

İsmi bir süredir 'ilçe başkan adayı olacak' diye kulislerde konuşulan Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cihan Türsen, Ege Postası'na yaptığı açıklamada süreçte etkin olacağının sinyalini verdi. 'Parti içi demokrasi için birlik' adı altında kurulan yapının içinde yer alacağını söyleyen Türsen, "Parti içi demokrasinin devamına yönelik heyecanımızı kararlılığımızı ortaya koyacaksak bu hareketin aday adaylarından biri olurum. Parti sahipsiz değil. Bu örgüt çok sayıda aday da çıkartır" demişti.

Türsen'in sürpriz çıkışı sonrası, mevcut ilçe başkanı Uğur Yıldırım'dan da açıklamalar geldi. 

Kongrede yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılan Yıldırım adeta Türsen'i karşısına aday olarak davet etti.

YARIŞMAK GÜZEL OLUR

Yıldırım şunları söyledi;

"Eski belediye başkanının ilçe başkanlığı için aday adayı olması ilçeye çok şey kattığımızın göstergesi...Cihan Bey'le yarışmak güzel olur. Demokrasiye inanmak lazım. Karşıyaka demorkasinin beşiği...Hayırlısı olsun. Eski belediye başkanıyla yarışmaktan gurur duyarım. Aday olmasından mutluluk duyarım. Her yere sandık koyuyorum. Mahallerde sandık güvenliği alıyoruz. Karşıyaka'da geçen süreçte son derece şeffaf seçim oldu. Şimdi de şeffaf olacağız. Biz burada iyi işler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.