Dolar 32,5822
%0.33
Euro 34,7960
%0.18
Altın 2.509,000
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım'dan teşekkür ziyareti

Yıldırım'dan teşekkür ziyareti

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Konak Meydanı’ndaki demokrasi nöbetlerine katılan vatandaşların evlerine teşekkür ziyaretlerine başladı.

  • Ege Postası
  • 14.12.2016 - 12:14

İZMİR - İlk ziyareti 13 yaşındaki Tuana Keskin'e yapan Yıldırım, nöbet sırasında çektirdikleri fotoğrafı da anı olarak hediye etti.

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Konak Meydanı’nda demokrasi nöbetlerine katılan vatandaşlara teşekkür ziyaretlerine başladı. Bu ziyaretlerin ilki 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi Tuana Keskin ve ailesine oldu. Yıldırım, 15 Temmuz anısına Tuana Keskin ile Konak Meydanı’nda demokrasi nöbetleri esnasında çekildiği fotoğrafı çerçeveletip hediye etti. Yıldırım’ın ziyaretinden tekstilci baba Halis Keskin ile anne Derya Keskin de büyük memnuniyet duydu. 3 kız çocuğu babası Halis Keskin, aile olarak demokrasi nöbetlerine aralıksız katıldıklarını belirterek, çocuklarıyla birlikte sabah ezanına kadar nöbet tutarak demokrasiye sahip çıktıklarını ifade etti. Yıldırım’ın evlerine yaptığı teşekkür ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını, çok sevindiklerini dile getiren Keskin, "Bizim için de Tuana için de büyük sürpriz oldu. Unutulmadığımızı bilmek, önemsendiğimizi anlamak ailemizi sevince boğdu. Allah bir daha ülkemize böyle bir olay yaşatmasın. Ama biz Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, her an nöbette ve tetikteyiz." dedi.

Konak Meydanı'nda yal grubundaki çocuklarla hep en önde olan ve sabahlara kadar nöbeti terk etmeyen Tuana Keskin de Ziyareti için Başkan Yıldırım’a teşekkür etti. Son ana kadar Başkan Yıldırım'ın sürprizinden habersiz olan ve karşısında Başkan Yıldırım'ı görünce büyük heyecan yaşayan küçük Tuana, “Meydanda başkanımızla fotoğraf çektirmiştim. Sonra da kendisini sosyal medyadan takip etmeye başladım. Meydan nöbetlerini çok özlüyorum. Hatta bunu Başkanımızla sosyal medya üzerinden paylaşmıştım. Ben  ailemle konuşarak kendilerini ziyaret etmeyi düşünüyordum. Ama Başkanımız bize geldi. Çok sevindim." diye konuştu. Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğini belirten ve büyüğünce subay olmak istediğini vurgulaya Tuana Keskin, "İnşallah Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ilk kadın Genelkurmay Başkanı ben olurum” dedi.

Tuana’yı Konak Meydanı'nda demokrasi nöbetlerinde ailesiyle birlikte sürekli gördüğünü, hatta birlikte fotoğraf çekildiklerini anlatan Yıldırım, “Tuana, diğer bütün demokrasi kahramanları gibi aklımızda kaldı. Kalbimizde yer edindi. Bu yaşta o coşkuyla meydanda bayrağımızı sallamasını unutamam. Arkadaşlarına öncülük etti. Liderlik yönü var. İleride iyi bir siyasetçi olabileceğini düşünüyorum" dedi.

ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı olarak Konak Meydanı’nda düzenlenen demokrasi nöbetlerinde büyük önem verdiklerine dikkat çeken Yıldırım, "27 gün boyunca her gece milletimizle birlikte 10 saat, 12 saat nöbet tuttuk. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın çağrısıyla meydanları dolduran milletimiz başımızın tacıdır. Onları unutmamız mümkün değil. Milletimiz görevini yaptı. Şimdi sıra bizde. Meydan nöbetine gelen ve ulaşabildiğimiz herkesi ziyaret etmek istiyoruz. Vefa ziyaretlerimize Tuana ile başladık. Yarın bir başka kardeşimizin kapısını çalabiliriz.” şeklinde konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.