Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım dedesinin sözüyle yanıt verdi

Yıldırım dedesinin sözüyle yanıt verdi

Yıldırım 'Dedem yorulduysanız kazmayı bırak küreği al' derdi

  • Ege Postası
  • 13.01.2017 - 15:49

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğinin TBMM'deki görüşmelerine kesintisiz katıldı. Yıldırım, önceki gece yanındakilere torunlarını fotoğrafları göstererek, uzun Meclis mesaisiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, çok çalışmayla ilgili dedesiyle yaşadığı bir anısını paylaşırken, "Rahmetli dedem bizi çok çalıştırırdı. Çocukken su arkı kazdırırdı. Yorulurduk tabii. 'Yorulduysanız kazmayı bırak da küreği al' derdi" dedi.

BAŞBAKANA O CAPS'İ GÖSTERDİLER

Yıldırım'ın muhalefet kulisinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı sürpriz çay sohbeti dün sosyal medyanın da gündemindeydi. Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında söylediği "TV'leri açın mücadele göreceksiniz" sözleri daha sonra da çay sohbetinin görüntülerinden oluşturulan caps kuliste başbakana da gösterildi.

MÜBAŞİR ÇAĞIRIYOR

Yıldırım, kulisteki milletvekillerini oylama için genel kurul salonuna davet eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın yüksek seslenişini duyunca da "Mübaşir çağırıyor" esprisi yaptı. Yıldırım'ın sohbetlerinde döviz kurunda yaşanan sürekli artış gündeme geldi. Yıldırım, "Sürecin böyle olacağını daha önceden öngörmüştük. Bu ivme böyle gitmeyecek. Hükümetinize güvenin her şey çok güzel olacak. Türk ekonomisi sağlam temellerde" değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.