Dolar 32,3111
%0.19
Euro 35,0577
%-0.18
Altın 2.277,800
%0.01
Bist-100 8,99
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel, basından öğrendiği o ziyareti Ege Postası'na değerlendirdi

Yüksel, basından öğrendiği o ziyareti Ege Postası'na değerlendirdi

CHP İzmir'de son dönemde ilçe başkanlarının bireysel ve gruplar halinde Ankara'ya giderek görüşmeler yapması dikkat çekerken, çiçeği burnunda İl Başkanı Alaattin Yüksel, kongrede karşısında yer alan 3 ilçe başkanının(Bornova, Bayraklı, Konak) Genel Başkan'la görüşmesini Ege Postası'na yorumladı. Yüksel, önümüzdeki günlerde ilçe başkanlarıyla Ankara'ya gitmeyi planladığını ifade etti, “ Hepbirlikte giderken umarım bu üç arkadaşımız da katılacaktır” diyerek üç başkana mesaj gönderdi. Yüksel, o ziyareti Ege Postası'na değerlendirdi:

  • Ege Postası
  • 31.12.2015 - 11:58
EGE POSTASI - CHP İzmir'de 20 Aralık'taki İl Kongresi'nde il başkan adayı olan ve Alaattin Yüksel'e karşı seçimi kaybeden  Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar'ın kongrede kendisine açık destek veren Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile birlikte Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşmesi gündeme oturdu.

"3 İLÇE BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'YLA BİR ARAYA GELDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Kılıçdaroğlu'nun “İzmir'i yakından takip ediyorum. Kongre bitmiştir. Yaşanan olayların uzatılmasını doğru bulmuyorum. Herkes işine bakmalı. Partideki görevlerinizi yerinize getirin. Kavga görüntüsü verilmesin” mesajı verdiği görüşmede kurultay, tüzük ve 2019 süreci de ele alınmıştı.

CHP İzmir'de son dönemde ilçe başkanlarının bireysel ve gruplar halinde Ankara'ya giderek görüşmeler yapması dikkat çekerken, İl Başkanı Yüksel, 3 ilçe başkanının Ankara ziyaretini basından öğrendiğini ifade etti.

"CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜKSEL'DEN YENİ YIL MESAJI" OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

MESAJ VERDİ
İlçe başkanlarının Genel Başkan'la görüşmelerinin il başkanının iznine tabi olmadığını ifade eden Yüksel, başkanlara mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

Yüksel şunları söyledi;
“Her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır. Arkadaşlarımızın kendi takdiri tarzı ve siyaset yapma biçimi...Önümüzdeki günlerde hepbirlikte de gideceğiz. Hepbirlikte giderken umarım bu üç arkadaşımız da katılacaktır. Ankara'ya gitmeleri bana haber vermemeleri beni rahatsız etmedi. Genel Başkanımızın açıklamalarından “Bir seçim yaşanmış, bitmiştir gidin hepbirlikte çalışın partiyi büyütün” mesajı veriyor. Asıl ben rahatsız değilim ama Genel Başkanın açıklamalarından onun rahatsız olduğunu anladım. Daha önceki dönemlerde bu tür bireysel ve toplu ziyaretler yaşanmıyordu. Bir süredir yaşanıyor. Devam da eder bir süre. Sonra rayına oturur.Süreçte Ankara'ya giderken beni arayanlar oldu. “Bir isteğiniz bir mesajınınız var mı” diye sordular...3 ilçe başkanının gidişinden haberimiz olsa arkadaşlara yardımcı bile olurduk.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.