Dolar 32,4672
%0.46
Euro 35,0825
%0.05
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel inşaat sektörüne hızlı girdi

Yüksel inşaat sektörüne hızlı girdi

35 yıldır dünyanın ve Türkiye’nin önemli markalarını Ege Bölgesi’nde tüketicilerle buluşturan, güven duyulan prestijli bir marka olarak hizmet veren Yükseliş Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki ilk projesi olan “Yükseliş Nova Bornova”yı tamamlamanın gururunu yaşıyor.

  • Ege Postası
  • 09.05.2017 - 12:11

Güvenlikten, kaliteden ödün verilmeden şekillendirilen Yükseliş Nova, Bornova’nın renkli dünyasından esinlenilerek tasarlandı. V şeklindeki sıra dışı formu, seyir terasları ve kayar gölgelikli balkonlarıyla çok özel bir proje…

2+1 ve 1+1 dairelerden oluşan Yükseliş Nova’da daireler belirli sayılarda satılık ve kiralık olarak ayrıldı. Kiralık uygulamalarına ağırlık verdiklerini açıklayan Yükseliş Şirketleri Onursal Başkanı Alaattin Yüksel şunları söyledi:

“Bizim ‘Her yol, Nova’ya çıkar’ olarak tanımladığımız İzmir’in en merkezi konumunda yeni kent merkezinde bulunan projemizde çok uygun şartlarda 1+1 ve 2+1 dairelerimiz var. Üniversiteye yakınlığı ile öğrenciler, hastanelere yakınlığı ile tıp dünyası ve adliyeye yakınlığı ile hukukçular için ideal. Yükseliş Nova; kültür-sanat merkezleri ve eğlence odaklı yaşam alanlarıyla İzmir’in en özel semtlerinden birinde, Bornova’da yer almasının yanında ana arter yolların kesişme noktasındaki konumuyla İzmir’in dört bir yanına kolay ulaşım sağlıyor.”

Yükseliş Nova’da kiralama isteği için projenin veb sitesindeki bilgi formunu doldurulması yeterli…

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.