Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci salondaki Atatürk portresini eleştirdi

Zeybekci salondaki Atatürk portresini eleştirdi

Muğla'da iş dünyası ile bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, toplantı yaptığı salonda kalemi sol el tutan Atatürk portresini eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 20.03.2017 - 13:03

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün solak birisi olmadığını ifaden eden Bakan Zeybekci, "Arkadaşlarımıza söyleyin de bunu değiştirmelerinde fayda var. İllaki Atatürk solaktı diyorlarsa bu ayrı bir tartışma konusu" dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Muğla'ya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Muğla Barosu Konferans Salonu'nda işadamları ile bir araya geldi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş'un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Bakan Zeybekci, "Bir yere gittiğim zaman ölçüler ve detaylarla ilgili sıkıntıları olan bir adamım. Salona girer girmez oturdum ve fotoğrafta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kalemi sol elinde görünce Atatürk solak değildi dedim. Fotoğraf tekniğinde böyle bir şey var. Negatiften çekerken bir daha basarsanız ters çıkar. Arkadaşlarımıza söyleyin de bunu değiştirmelerinde fayda var. İllaki Atatürk solaktı diyorlarsa bu ayrı bir tartışma konusu" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.