Dolar 32,4913
%0.25
Euro 34,5862
%0.27
Altın 2.480,100
%-0.12
Bist-100 9.544,00
%-1.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeytinalanı sahili yaza hazırlanıyor

Zeytinalanı sahili yaza hazırlanıyor

İzmir Büyükşehir ve Urla Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen “Zeytinalanı Sahil Düzenlenmesi” tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatın başladığı sahilde deniz ve kıyı arasındaki beton istinat duvarları yapılmaya başlandı.

  • Ege Postası
  • 08.02.2017 - 10:54

1,6 kilometre uzunluğunda düzenlenecek sahil şeridinde;  yeşil alan, çocuk oyun grupları, plaj, bisiklet yolu, yürüyüş yolları, kent donatıları, sosyal tesis, kafeterya gibi ailece zaman geçirilebilecek yaşam alanları oluşturulacak.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar,  ilçenin 111 kilometrelik sahile sahip olduğunu belirterek, "Bu konuda şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bu şansı değerlendirmemiz, var olan yerlerimize de hizmet ederek oraları cazibe merkezi haline getirmemiz gerek. Bu konular üzerine yoğunlaşarak projeler üretiyoruz. Bir projemiz de Zeytinalanı Sahil Düzenlemesi. Çalışmalarımız bitince Zeytinalanı Mahallemiz güzel bir yer kazanmış olacak. Proje kapsamında sahil şeridine hem çocuklar hem de aileler için güzel yaşam alanları yapılacak. Ayrıca alanda bir kafeterya oluşturarak Kadın Kooperatifimize vereceğiz. İskele’de olduğu gibi Zeytinalanı’nda da kafeteryayı kadınlarımız işletecek. Her zaman dediğimiz gibi biz Urla ve Urlalılar için varız. Hizmetlerimiz devam edecek. Ayrıca bu projede bize destek veren İzmir Büyükşehir Belediyemize de çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.