Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zübeyde Hanım'a Öğretmenler Günü ziyareti

Zübeyde Hanım'a Öğretmenler Günü ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, emekli, çalışan ve atanmayı bekleyen öğretmenler ile birlikte Zübeyde Hanım'ın kabrine çiçek bıraktı.

  • Ege Postası
  • 24.11.2016 - 15:17

MHP İlçe Başkanı Yılmaz, öğretmenler ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün annesinin Karşıyaka'daki kabrini ziyaret etti. Öğretmenler hep birlikte Zübeyde Hanım'ın kabrine çiçek koyarak, dua etti.

Başkan Yılmaz, öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu ve insanları gayelerine ulaştıran bir vasıta olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin fedakarlıklarla çocukları geleceğe hazırladığına değinen Yılmaz, "Bir insanı kötülüklerden alıkoyup iyiliğe sevk etmek, üzerine güneşin doğduğu her şeyden daha hayırlıdır" sözünün, icra edilen mesleğin ne kadar onurlu ve yüce bir gayeye hizmet ettiğini gösterdiğini vurguladı. Yılmaz, "Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi hiç şüphesiz fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimiz sayesinde olacaktır. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.