Dolar 32,6232
%-0.12
Euro 35,3903
%-0.15
Altın 2.502,270
%-0.37
Bist-100 10.852,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgüven yurtdışında

Özgüven yurtdışında

Hakkındaki yargıtay kararı gündeme geldiği andan itibaren telefonları kapalı olduğu için kendisine ulaşılamayan Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'in 14 Kasım günü İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan yurtdışına çıkış yaptığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 16.11.2012 - 01:12
İZMİR- Yargıtay'ın hakkında verdiği hapis kararının ardından kendisine ulaşılamayan Dikili Belediye Başkanaı Osman Özgüven'in yurt dışına çıkış yaptığı kesinleşti. Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’in 14 Kasım günü İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan yurtdışına çıkış yaptığı öğrenildi. Hakkında henüz gerekçeli karar yazılıp tebliğ edilmediği için herhangi bir kısıtlaması olmayan Özgüven’in normal yollarla ayrıldığı kaydedildi. Özgüven'in İsveç'teki akrabalarının yanına gittiği öğrenildi. 68 yaşındaki Özgüven Dikili’de 4 dönemdir belediye başkanlığı yapıyordu. 

ÖZGÜVEN'İN EŞİ: BEN DE KENDİSİNE ULAŞAMIYORUM

Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven’in eşi Ayşe Özgüven  ‘adalet istiyoruz’ mesajı verdi. Çocuklarımla birlikte dimdik ayaktayız diyen Ayşe Özgüven; “kararı talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Adalet istiyoruz. Eşimin sonuna kadar arkasındayım” diye konuştu. Eşinin davayla ilgili dosya takibi yapabilmek için Ankara’ya gittiğini belirten Ayşe Özgüven “telefonları kapalı. Ben de kendisine ulaşamıyorum” dedi. (dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.