Dolar 34,2826
%0.03
Euro 37,5010
%0.01
Altın 2.929,940
%0.06
Bist-100 8.763,00
%-1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de futbolcular Başkan'a isyan etti!

Göztepe'de futbolcular Başkan'a isyan etti!

Teknik Direktör Erhan Altın’ın ilk haftadan gönderilip ve yerine Özgür Zengin’in göreve getirildiği Göztepe’de futbolcular kazan kaldırdı. Sarı-kırmızılı oyuncuların Başkan Altınbaş'tan Zengin’in yerine başka teknik adam istediği iddia edildi

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 16:25
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / Ligin ilk haftasında Gaziosmanpaşa beraberliğinin ardından Teknik Direktör Erhan Altın’la yolların ayrıldığı ve göreve Sportif Direktör Özgür Zengin’in göreve getirildiği sarı-kırmızılılarda iç karışıklıklar bitmiyor. Takım içinde huzuru sağlayamadığı gerekçesiyle işine son verilen Altın’ın ardından Özgür Zengin’in de futbolcularla sürekli olarak sorunlar yaşadığı ve futbolcuların son olarak yeni bir teknik direktör istediği öğrenildi.

NELER YAŞANDI'
İnegöl mağlubiyetinin ardından Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş’ın futbolcularla görüştüğü, İnegöl deplasmanında puan alınamamasına çok üzüldüğünü ve bunu kabullenemediğini söylediği öğrenildi. Başkan Altınbaş’ın, “Siz neden oynamıyorsunuz'”, “Kendinize gelin” sözleriyle futbolcuları ikaz ettiği ve futbolcuların da Başkan’dan “Biz yeni teknik direktör istiyoruz” cevabını verdiği iddia edildi.

İNEGÖL’DE DE TARTIŞTILAR

Ligin ikinci haftasında geçtiğimiz Pazar günü İnegöl deplasmanından eli boş dönen sarı-kırmızılı ekipte sular durulmuyor. Lige kötü bir başlangıç yapan Göztepe’de, İnegöl karşılaşmasının öncesinde futbolcular ile ekibin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Özgür Zengin arasında tartışma yaşandığı iddia edildi. Futbolcular Zengin’e, transfer döneminin son gününde imza attırılan tecrübeli orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz’a ihtiyaç olduğunu ve bu maçta oynaması gerektiğini söylediği ve Zengin’in de oyuncularına “Herkes işine baksın. Burada kararları ben veririm” cevabıyla sert bir çıkış yaptığı da gelen bilgiler arasında...

GÖZ-GÖZ DARDANEL’E BİLENİYOR

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak iki haftada sadece 1 puan alarak herkese şok yaşatan Göztepe, Çanakkale Dardanelspor’a bileniyor. Sarı-kırmızılı ekip dün İnciraltı Tesisleri’nde topbaşı yaptı. İdmana İnegöl maçında sakatlanan Halil ve Aytek katılmadı. Cuma Günü saat 16:00’da Dardanelspor ile İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada sakatlıklar nedeniyle revizyona gidileceği, yeni transferler Hasan Türk ve Cihan Yılmaz’a görev verilmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.