Dolar 34,1832
%0.14
Euro 38,1881
%-0.15
Altın 2.928,190
%-0.18
Bist-100 9.745,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve kongre iptal: Büyükoral süre istedi

Ve kongre iptal: Büyükoral süre istedi

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral’ın' bırakıyorum' mesajı vermesinin ardından olağanüstü kongre kararı alan yönetim geri adım attı ve yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından kongre kararını iptal etti.Toplantıda olmayan Büyükoral’a karar telefonla bildirdi. Büyükoral yönetimin kararı sonrası, “ Kırgınlıklarım oldu. Kendilerinden 24 saat süre istedim. Değerlendirme yapacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.01.2013 - 20:59
 SERCAN AVCI/HABER SERİSİ -Karşıyaka Spor Kulübü’nde flaş gelişme... Yaşanan maddi krizin üstüne taraftarın baskısı sonrası Başkan Cihan Büyükoral’ın 'bırakıyorum' mesajı vermesinin ardından olağanüstü kongre kararı alan yönetim son yaşanan gelişmeleri göz önüne alarak yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından kongre kararını iptal etti ve Büyükoral’a bu kararı telefonla bildirdi.Büyükoral yönetimin kararı sonrası, “ Kırgınlıklarım oldu. Kendilerinden 24 saat süre istedim. Değerlendirme yapacağım” dedi.

BAKANLARDAN BÜYÜKORAL'A " BİR KEZ DAHA DÜŞÜN" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

3 SAAT SONUNDA KONGRE İPTAL
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral’ın maddi krizin yanında taraftarın çağrısına ses vererek 'bırakıyorum ' demesinin ardından olağanüstü kongre kararı alınmıştı. Süreçte Taraftar Derneği’nin adayı Fatih Diniz ile Büyükoral’ın arasında imza krizi yaşanırken kaosun içine sürüklenen kulüpte flaş bir gelişme yaşandı. Yönetim Kurulu toplantısında Dernekler Kanuna uygun olarak ortak karar alan ve imzalarını geri çeken yönetim kongreyi iptal etti.

"DÜŞÜNECEĞİM"
Kararın kendisine telefonla bildirildiğini söyleyen Büyükoral, “ Yönetim kurulu arkadaşlarımı bu konuda serbest bıraktım. Değerlendirin süreci dedim. Süreç uzamıştı. Tartışmalar oluyordu ve bu da kulübe zarar veriyordu. Arkadaşlarım da rahatsız olduğu için bu durumda böyle bir karar vermişler. Toplantıda ben ve 2 arkadaşımız yoktu. Kendilerinden 24 saat süre istedim. Kırgınlıklarım ve üzüntülerim oldu. Bir değerlendirme yapacağım” dedi.

DİNİZ: OYUN GİBİ KARAR

Cihan Büyükoral, 27 Aralık’ta kongre kararı alınırken Taraftarlar Derneği’nin ödemeyi taahhüt ettiği 1 milyon TL kadroya dağıtılmadığı için fikir değiştirdiklerini açıkladı. Taraftarların başkan adayı olarak belirlediği, kadroya para ödemek için günlerdir camia onayını ve yönetimden yasal zemin oluşturmasını bekleyen Fatih Diniz ise, “Oyun gibi karar ve açıklamalarla önümüzü tıkadılar. Zaten para ödemeyecekleri kadronun dağılmasına göz yumdular” diye konuştu. Şimdiden 11 futbolcunun ayrıldığı Kaf-Kaf’ta yönetim giden futbolcuların yerini transferle doldurmaya çalışacak.

BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ
Ege Postası sabah saatlerinde Büyükoral’ın kentte bir dizi etkinliğe katılmak için bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’la bir araya geldiğini yazmıştı. Kritik görüşmede bakanların Büyükoral’a “ acele etme biraz daha düşün” dedikleri öğrenilirken bu telkinlerin kongrenin iptalinde önemli rol oynadığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.